Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ



Είσαι ο άρχοντας της πόλης.

Έχεις πάρει μια δημοφιλή ομάδα, επιχειρήσεις, σου χαρίζονται χρέη και η κυβερνητική παράταξη σε έχει αγκαλιάσει σφικτά. Σε ωθεί στις αγορές ΜΜΕ, έρχεται στις σουίτες του γηπέδου σου, παίρνεις δημόσια ευχές για να πάρεις το πρωτάθλημα, περνάει στη βουλή φωτογραφικές διατάξεις υπέρ σου και όλα είναι υπέροχα.

Είσαι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο άνεμος είναι ούριος. Έχεις πάρει σε πολλούς αγώνες τα σπόρια σε συνέχεια του περσινού τελικού του κυπέλλου και ξαφνικά αφενός σε θολώνει η προοπτική της επιτυχίας, αφετέρου λάμπει το μεγαλείο σου.

Παραβιάζεται το δεδικασμένο, ( βλ. Παναθηναϊκός ) αποσύρονται οι δίκαιες ποινές της αφαίρεσης βαθμών και οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στις 3 τα χαράματα αλλά είσαι τόσο καλά οργανωμένος – ή για τους κακεντρεχείς, πληροφορημένος – που έχεις έτοιμα τα εισιτήρια, Κυριακή ξημερώματα, ώστε να τα διαθέσεις αμέσως.

Παύση.

Βραβείο αυταπάρνησης και εύφημος μνεία κοινωνικής παοκτζίδικης ευαισθησίας στην Εφορία που άνοιξε στις 3 τα χαράματα του Σαββάτου για να σφραγίσει τα εισιτήρια.

Ημιανάπαυση.

Γίνεται μια πολύ δύσκολη φάση που με το έκτο ριπλέη, αν και ΑΕΚτζής, πιστεύω πως το γκολ είναι κανονικό. Αναγνωρίζω όμως και τη δυσκολία της φάσης αλλά και την αμεροληψία του διαιτητή για 90’.

Ακυρώνεται το γκολ και μπουκάρεις στο γήπεδο με τα νταμάρια που θα τρόμαζαν και τον Χούλκ και το περίστροφο στην κωλότσεπη σαν να είναι powerbank για το κινητό.

2,5 ώρες αργότερα, ο διαιτητής έχει πιάσει το υπονοούμενο, παίρνει πίσω την απόφασή του για το ακυρωθέν γκολ και όποιος έχει καμία αντίρρηση ας κάνει μια αντίστοιχη ηρωική πράξη. Ας πάει σε μια μάζωξη των Ρουβικώνων και να κάνει κήρυγμα υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Ο μέγας πρόεδρος μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο γιατί έτσι γούσταρε, διέκοψε το παιχνίδι, απείλησε διαιτητή, επιτέθηκε στην αντίπαλη ομάδα και πιθανώς να έχει και παράπονα ως αδικημένος.

Αυτά δεν τα έκανε ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Μαρινάκης, ούτε ο σχωρεμένος ο Big Mac.

Τελικά η περίφημη εξυγίανση είναι να αντικαταστήσουμε κάτι σάπιο με κάτι πιο σάπιο;



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια