Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΩΡΑΙΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ



Προχθές, την Παρασκευή ήταν η τελευταία μου εκπομπή για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Στο στούντιο κάλεσα τον Νίκο, τον διαχειριστή και συγγραφέα της σελίδας Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι ( εδώ : https://www.facebook.com/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B5%CF%81-%CE%A1%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BC%CF%80%CE%B9-628886827297541/  ) 
που τα κείμενά του έκαναν θραύση και σχολιάσαμε τα πάντα γύρω από το #Survivor
Χωρίς κλισέ, χωρίς διπλωματίες και χωρίς στρογγυλέματα, τις αληθινές μας απόψεις. Όπως ίσως θυμάσαι είχε ξαναέρθει, περάσαμε πολύ ωραία και έτσι ανανεώσαμε το ραντεβού μας προς το τέλος του παιχνιδιού που συνέπεσε και με το τέλος των δικών μου ραδιοφωνικών εκπομπών.
Η συνέντευξη είναι σε δύο μέρη.
Στο πρώτο μέρος λέμε : Μερικές πληροφορίες για τον ίδιο. Τη γνωριμία και τη φιλία του με τον Πάνο Αργιανίδη. Μια ανασκόπηση του παιχνιδιού με τα πιο καθοριστικά σημεία και τα highlights. Το παιχνίδι με τους Τούρκους. Τέλος σχολιάζουμε επισταμένως τον Σάκη Τανιμανίδη και την Ελεονώρα Μελέτη.
Απολαύστε το εδώ :  


Στο δεύτερο μέρος θάβουμε τους παίκτες. Για έναν έναν και απαντούμε στα ερωτήματα ποια ήταν η παρουσία του στο παιχνίδι, αν θα αξιοποιήσει τη δημοσιότητα και τι προβλέπουμε να κάνει στο μέλλον.

Απολαύστε το εδώ και αυτό : 



Αυτό που μου άρεσε περισσότερο δεν ήταν σαν μια τυπική συνέντευξη αλλά ότι δύο φίλοι κάνουν μια κουβέντα γύρω από το παιχνίδι που φέτος κυριάρχησε στην Ελλάδα.

Ήταν ένα εξαιρετικό φινάλε για εμένα και πιστεύω ότι αν παρακολουθείς το #survivorGR θα σου αρέσει πολύ. 

Ραντεβού ραδιοφωνικώς, πρώτα ο Θεός τον Οκτώβριο !



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια