Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΑΓΑΠΗΤΟ SURVIVOR ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ




Θέλω να σου πω ότι χωρίζουμε. Ναι. Σταματάω να σε βλέπω επισταμένως. Ομολογώ πως στην αρχή δεν σου έδινα ιδιαίτερη σημασία. Μια φορά που σε παρακολούθησα ήταν αρκετή για να σε ερωτευθώ. Κόλλησα μαζί σου. Στα social media, σε δημοσιεύματα, σε άρθρα, σε αναλύσεις, με φίλους, με συναδέλφους. Παντού. 

Για χάρη σου αρνήθηκα προσκλήσεις για φαγητό και για ποτό. Δεν πήγα σε γιορτή και γενέθλια. Ανέβαλλα ραντεβού με δύο γκόμενες. Αρκετές φορές έβαλα πλυντήριο και έπλυνα πιάτα μεταμεσονυκτίως. 

Σου συγχώρεσα πολλά. Τον μέτριο παρουσιαστή. Το ώρες ώρες χασάπικο μοντάζ σου. Τα τεράστια διαφημιστικά σου διαλείμματα. Την ατέρμονη φαγητολογία. Τις δευτεράτζες των σελέμπριτιζ. Την ευτέλεια του ανθρώπινου είδους με τα χαζοπανηγύρια όταν τους ανακοίνωναν ως έπαθλο τη μερέντα, το τσουρέκι και το κλαμπ σάντουιτς. Σιγά ρε παραγωγή, καταξοδεύτηκες ! Εξακολουθούσα να σε βλέπω μέχρι που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Τη Μεγάλη Εβδομάδα η έλλειψη σου με ξύπνησε και αποφάσισα πως το ταξίδι μαζί σου τελείωσε. 

Ναι αγαπητό μου σαρβάηβο. Η απόφαση μου είναι αμετάκλητη. Χωρίζουμε. Όσο και αν με παρακαλέσεις. Όσες φορές και αν βάλεις την Ελεονόρα Μέλέτη να φορά εφαρμοστά μπουστάκια χωρίς εσώρουχο για να μας βγάλουν το μάτι οι ρόγες της. Το έχω σκεφτεί καλά. Είμαι αποφασισμένος. 

Χωρίζουμε αγαπητό #Survivor γιατί : 

Α) Σιχάθηκα τα σποϊλερ. Ήξερα από τρεις μεριές αρκετές ημέρες πριν για την αποχώρηση του Χανταμπάκη. Στην αφελή μου ερώτηση «και ο κόσμος πως θα ψηφίσει τότε» η κυνική απάντηση που έλαβα ήταν «σιγά μην ψηφίσει κανείς να μείνει ο Χανταμπάκης. Το ξέρουν ήδη και τον έστειλαν». Αρκετές ημέρες πριν γνώριζα και για την οικειοθελή αποχώρηση της Παπαδοπούλου. Όσο και αν έγινε συμπαθής για το τσαγανό της, σε ένα έμπειρο μάτι η κοπέλα ήρθε ελάχιστα πριν τον νευρικό κλονισμό και τότε το παιχνίδι σας θα είχε χορηγό το χρυσό λουκέτο. Όσο και αν αγαπάμε τον ΣΚΑΙ γιατί ήταν το μοναδικό κανάλι που στην εποχή της εύκολης δημαγωγίας, της σανοφαγίας και των μαγικών λύσεων κράτησε θερμοπύλες, όμως ας το παραδεχθούμε : Το Survivor ήταν larger than ΣΚΑΙ και ο αξιόλογος σταθμός δεν μπόρεσε να προστατεύσει το προϊόν του. 

Β)  Κυκλοφόρησε στον ιστό ένα print screen με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όταν ήταν υποψήφιοι  οι Βασάλος, Αναγνωστόπουλος και Αργιανίδης. Ήταν ξεκάθαρο πως πρώτευσε ο Πάνος αλλά ο Τανιμανίδης του «παζελ» και της «αφετερίας» ανακοίνωσε αυτόν προς αποχώρηση.
Γ) Μέχρι ενός σημείου το παιχνίδι ήταν προσανατολισμένο στα αγωνίσματα που συνήθως ξεκινούσαν κατά τις 21:40. Στα τελευταία επεισόδια ξεκινούν στις 22:40 με ένα ατέλειωτο μπλα μπλα, αφόρητα πληκτικό και απολύτως βαρετό. 

Δ)  Στα τελευταία επεισόδια περιμέναμε τα αγωνίσματα να ανεβαίνουν είτε σε βαθμό δυσκολίας είτε σε πρωτοτυπία. Δυστυχώς όμως ανακυκλώνονται με μικρές παραλλαγές τα αρχικά. 

Ε)  Οι σελέμπριτιζ που μάζεψες αγαπητό Survivor αφενός είναι δευτεράτζες, αφετέρουν έχουν κακούς χαρακτήρες ή έχουν ανύπαρκτες προσωπικότητες. Αυτή τη στιγμή ο καλύτερος και πραγματικός διάσημος είναι στους μαχητές και ο καλύτερος εκ των διασήμων …..δεν είναι διάσημος ! 

ΣΤ ) Αφού αποφάσισες να μας δείχνεις μπλα μπλα, δεν λένε και τίποτα το ενδιαφέρον. Άτομα με μέτρια ελληνικά, ρηχές προσωπικότητες και χωρίς κανένα σοβαρό θέμα συζήτησης. Η θεματολογία τους αφορά  τον καιρό, τις καρύδες, το θάψιμο του διπλανού και καρμπόν λόγια αθλητών πριν και μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Έχουμε καλή ψυχολογία και πάμε για να κερδίσουμε. 200 φορές. Σιχάθηκα επίσης αυτό το «είμαστε ομάδα» όταν τα αγωνίσματα είναι ατομικά, όπως και το έπαθλο. Ομάδες «δεμένες σαν οικογένεια» μέχρι να χαθεί η ασυλία. 

Ζ) Αν σε αυτά προσθέσεις και την κλάψα με την επικοινωνία ενώ οι  διάσημοι καθαρίζουν 8.000 ευρώ μηνιαίως και οι μαχητές 1500 ευρώ πηγαίνοντας οικειοθελώς, το Survivor παραγίνεται κίτρινο για τα γούστα μου. 

Η ) Ναι το αναγνωρίζω. Συνέβη το ατύχημα, οι μαχητές έχασαν τους δύο καλύτερους παίκτες τους και έγινε κουλουβάχατο. Αποχώρησε ο Τσάνγκ, έγινε το ατύχημα,  το επεισόδιο με το συμβούλιο το γυρίσατε δεύτερη φορά και ανακοινώσατε πως δεν θα φύγει κανένας, πήγε ο Σπαλιάρας με τους μαχητές αλλά να σου πω κάτι ρε συ Survivor ;; Αυτό το και καλά βαν που ήταν ένα ανοιχτό φορτηγάκι σαν του θείου μου του Μήτσου στο χωριό όταν κουβαλάει ξύλα, δεν ντραπήκατε που το χρησιμοποιήσατε; Κοτζάμ παραγωγή με τεράστια έσοδα, χάθηκε ο κόσμος να είχατε ένα κανονικό βαν να μην τσακιστούν και τα παιδιά;

Θ) Αποτύχατε οικτρά στους «διάσημους» ενώ οι μαχητές ως άτομα είναι πιο συμπαθείς. Στο συμβούλιο θα έπρεπε να τους υποχρεώσετε να δείχνουν όλοι στην κάμερα τι ψηφίζουν. Τα 100.000 ευρώ που δίνετε ως έπαθλο μετά από τέτοια ταλαιπωρία και έχοντας πάρει όλο το διαφημιστικό πακέτο της αγοράς, είναι λίγα. 

Αποφάσισα λοιπόν αγαπητό σαρβάηβο να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Αρκετό χρόνο σου έδωσα. Ξέρω ότι δεν θα σε χάσω καθώς όλοι μιλούν και γράφουν για εσένα. 

Σε αγάπησα αλλά σε βαρέθηκα.
Θα μαθαίνω νέα σου.
Αντίο
Για φέτος

Υγ. Εύχομαι να μην κερδίσει κάποιος εκ των διασήμων καθώς ήδη πληρώνονται αδρά [ και μάλιστα πολύ παραπάνω από όσα βγάζουν στην κανονική ζωή ] και να μην κερδίσει κάποιος εκ των μαχητών που θα εξαργυρώσει τη δημοφιλία του άμεσα. Πχ αν κάποιος θέλει personal trainer προφανώς και θα ψάξει τον Βασάλο ή την Κολιδά. Η Σάρα μερικούς ρόλους θα τους βρει μόλις βγει. Ας τα πάρει κάποιος που δεν είχε στον ήλιο μοίρα.





0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια