Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΚΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ



Στην Ελλάδα που το πρωθυπουργικό αεροσκάφος – αυτό που θα πούλαγε αμέσως ο Τσίπρας – χρησιμεύει για βόλτες στην Αμερική για τους υπουργούς που φωτογραφίζονται με τρόπαιο τα ΝΕΑ.

Στην  Ελλάδα που οι συριζαίοι  είναι επαναστάτες και δεν φορούν γραβάτα αλλά όταν πάνε στη μαμά Αμερική όχι μόνο βάζουν γραβάτα αλλά αυτή που λανσάρει ο ίδιος ο Τραμπ. 

Στην Ελλάδα που ο ψευτοανθρωπισμός των ανοιχτών συνόρων οδήγησε τους δυστυχείς πρόσφυγες να ξεπαγιάζουν στα χιόνια και παραμένει αδιευκρίνιστη η κατάληξη των ευρωπαϊκών κονδυλίων για την περίθαλψη τους. 

Στην Ελλάδα που μερικοί τύποι περιφέρονται με καλάζνικοβ στο κέντρο της Αθήνας και καίνε τρόλεϊ χωρίς να τους αγγίζει κανείς. 

Στην Ελλάδα που στον ελληνικό στρατό, αλβανικής καταγωγής στρατιώτες φωτογραφίζονται πολύ χαλαρά να διαφημίζουν τον αλβανικό εθνικισμό των ουτσεκάδων. Τους έχουμε και στο στρατό μας. Λέω να τους βάλουμε σε νευραλγικά πόστα και να τους παραδώσουμε και όλους τους κωδικούς για τα οπλικά μας συστήματα, τι πειράζει;; 

Σε ένα σοβαρό κράτος, θα είχε αφαιρεθεί η ιθαγένεια τους και θα είχαν απελαθεί. 

Τόσο απλά. 

Θα μου πεις τι ψάχνω τώρα. Ένας από τους πιο σπουδαίους αξιωματικούς, ο Μανώλης Σφακιανάκης, μετά τον παροπλισμό του αποστρατεύτηκε. 

Σε μια Ελλάδα που ακμάζει η  παρακμή και η σήψη….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια