Ακολούθησε με στα Social

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ




Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει μια κινητικότητα γύρω από τον Αρτέμη Σώρρα και τα παραμύθια του. Ένα θέμα που από τους επιφανείς πολιτικούς μας, σήκωσε πρώτος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ακολούθησε μια δικαστική απόφαση για κλάματα που σχεδόν επιβεβαιώνει ( !!! ) ότι υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που έχει 600 δις και υπάρχει και τράπεζα κιόλας που έχει αυτά τα λεφτά στο χαρτοφυλάκιο της !  

Διάβασα το άρθρο του Θανάση Μαυρίδη στο liberal.gr που αναφέρει πως  Εισαγγελέας στην Βόρεια Ελλάδα διέταξε έρευνα εις βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων, οι οποίοι ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με τα δήθεν ομόλογα του «τρισεκατομμυριούχου» Σώρρα!

Για να καταλάβεις τα μεγέθη, ο Μπιλ Γκέιτς έχει 80 δις δολλάρια περιουσία και ο αγλαός Αρτέμης ….600 ! 

Η δική μου άποψη είναι πως ο Αρτέμης Σώρρας πρέπει να αφεθεί απερίσπαστος στο θεάρεστο έργο του. Ερώτηση : Ποιος είναι αυτός που θα πιστέψει τα παραμύθια περί πώλησης της διαστημικής τεχνολογίας του θεού Απόλλωνα στην Αμερικανική κυβέρνηση – εξ’ ου και τα 600;;
Θα τα πιστέψει αυτός που είναι εθισμένος στα παραμύθια. Ο αριστερός. Αυτός που δεν του κάνει καρδιά να ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον εγωισμό του για να μην παραδεχθεί το λάθος του, είναι έτοιμος να πιστέψει οτιδήποτε. 

Δηλαδή ο συριζαίος. Ο πρώην πασόκος. 

Θα τα πιστέψει ο ψεκασμένος ανέλ. 

Θα τα πιστέψει αυτός που ψήφισε τη χρυσή αυγή από θυμό. 

Θα τα πιστέψουν και κάποιοι από την πάλαι πότε δημαρ, την ένωση κεντρώων, το πασοκ ή τη δημοκρατική συμπαράταξη.

Ένας δεξιός που δεν μάσησε από την απάτη και αντιστάθηκε στη μόδα και το συρμό και ψήφισε τον Σαμαρά – ακόμα και τον Μεϊμαράκη και τόλμησε και ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ξέρει περί τίνος πρόκειται. Μας συμφέρει να αποδυναμωθούν με τα ίδια τους τα όπλα ( την απάτη δηλαδή ) αυτοί οι τσαρλατάνοι που καθορίζουν τις τύχες μας με τη δική μας συγκατάθεση σε τόσο κρίσιμους καιρούς… 

Όσο για το κοινωνικό ρεύμα, μην τσιμπάς. Στην επαρχία που οι άνθρωποι δεν έχουν δα και τις πλείστες όσες κοινωνικές διεξόδους, το βλέπουν και σαν event να πάνε να ακούσουν από περιέργεια. 

Όσοι δε δίνουν και 60 ευρώ ως συνδρομή [ΣΣ. Αφού είσαι τόσο πλούσιος ρε Αρτέμη γιατί ζητάς συνδρομές; ] δεν τους λυπάμαι καθόλου. Καλά να πάθουν.

Αφού τελειώσαμε με τα παραμύθια των Δεν πληρώνω, Αγανακτισμένων, Γερμανικών αποζημιώσεων, Διαγραφή χρέους, Σκίσιμο Μνημονίου, Κατάργηση ΕΝΦΙΑ και λοιπά χαζοχαρούμενα, απέμεινε και το έσχατο. 

Ίσως τελικά η ολοκλήρωση της ωρίμανσης της ελληνικής κοινωνίας ώστε όταν έρθει η κυβερνητική αλλαγή να κάνουμε τα γνωστά ελληνικά θαύματα όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, να απαιτεί να πιστέψουν αρκετοί και να συντριβούν με αυτόν τον τελευταίο μύθο σωτηρίας της χώρας μας. 

Του Αρτέμη Σώρρα και των 600 δισεκατομμυρίων που θα ξεχρεώσουν την Ελλάδα και θα δώσουν ζωή χαρισάμενη σε όλους τους Έλληνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια