Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ



Εύκολα συγκινείται, πείθεται και κυρίως παραμυθιάζεται ο όχλος. 

Η Όλγα Γεροβασίλη προσπαθώντας να δώσει έναν δραματικό τόνο κατηγόρησε τη Δικαιοσύνη, αυτή που δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσει κάτι διαφορετικό όπως είπε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ, ότι χάρη στην απόφαση της :

Α) Δεν θα μπουν 15.000 παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Β) Δεν θα προσληφθούν 4.000 νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό στο εγχώριο σύστημα υγείας. 

Πολύ καλό. 

Για να εξοργιστείς και να θες να ρίξεις μολότοβ στο συμβούλιο της επικρατείας. 

Η Όλγα Γεροβασίλη ακολουθεί ένα από τα βασικά δόγματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. 

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Πάμε στην αλήθεια: 

Α) Τα χρήματα που πήρε η κυβέρνηση είναι 80 μύρια. Αυτά δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Μόνο οι επιδοτήσεις που δόθηκαν ξαφνικά και από το πουθενά σε κάποιους φορείς από το υπουργείο υγείας είναι τόσα. Τα 80 μύρια είναι πολύ λίγα για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες. Για την Όλγα Γεροβασίλη τα 255 εκατομμύρια που είναι σε βάθος δεκαετίας, τα αναφέρει λες και τα παίρνει ντούκου και τώρα. Αν της θυμίσει κανείς την έκθεση του ΣΕΒ που αναφέρει πως το κράτος χάνει 1,4 δις από το κλείσιμο των καναλιών και τον κύκλο εργασιών τους θα της χαλάσει ακόμα περισσότερο το στόρι των αδιάφθορων επαναστατών. 

Β) Η ευαίσθητη κυβέρνηση της κοινωνικής σωτηρίας και της ριζοσπαστικής αριστεράς επέβαλε έξτρα φόρο 6% στις επικουρικές συντάξεις και 2% στις κύριες υπέρ ΕΟΠΠΥ. Σε απλά ελληνικά έχει εισπράξει 650 μύρια. Δεν της έφταναν να κάνει αυτές τις προσλήψεις;;

Γ) Τα 80 μύρια που πήρε πήγαν στον τακτικό προϋπολογισμό του κράτους. Τι σημαίνει αυτό; Ένα μέρος θα πάει στο χρέος. Ένα μέρος θα πάει στις κρατικές δαπάνες. Ότι περισσέψει μπορεί να πάει στην κοινωνική πολιτική. 

Εδώ δεν έχουμε δράκους και παραμύθια αλλά σότα και φίδια μαζί. 

Παρεμπιπτόντως, είναι εξόχως ανησυχητική η λυσσαλέα επίθεση απέναντι στη Δικαιοσύνη. Μόνο ο Γιώργης Παπαδόπουλος ( ναι αυτός ) έκανε κάτι ανάλογο. 

Αν οδηγηθούμε στο να πυροβολούμε τη Δικαιοσύνη και τους δικαστές γιατί τόλμησαν και εφήρμοσαν τον Νόμο και το Σύνταγμα, τι άλλο μας περιμένει;;;;

ΥΓ. Θαυμάζω τον Νίκο Παππά. Στην κοσμάρα του. Το δικαστήριο αποφάσισε - πιο ξεκάθαρα πεθαίνεις - πως ο υπουργός δεν μπορεί να κάνει καμία επέμβαση στο ραδιοτηλεοπτικό φάσμα, παρά μόνο το ΕΣΡ - αυτό που ο ίδιος κατήργησε -  και εκείνος στο δικό του υπερβατικό σύμπαν διατρανώνει πως θα φέρει καινούριο νόμο.

Η άντε γειά σου records παρουσιάζει...



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια