Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ




Στη χώρα της παρακμής και της σήψης, η κοινωνική αποδόμηση και αποσάθρωση συνεχίζεται σταθερά και γρήγορα. 

Στην εποχή της κυριαρχίας της αριστερίζουσας εθνομηδενιστικής θολοκουλτούρας του τίποτα, οι κυβερνώντες εξτρεμιστές αριστεροί – αντίθετα με τα πεπραγμένα τους στην οικονομία που είναι ο ορισμός της πολιτικής απάτης - στα κοινωνικά ζητήματα ακολουθούν κατά γράμμα την ιδεολογία τους με απόλυτη συνέπεια. Αυτό ψηφίσαμε, αυτό μας αξίζει. 

Οι 75.000 λαθρομετανάστες το 2014, με την πολιτική των ανοικτών συνόρων και το κλείσιμο της Αμυγδαλέζας και των χαρούμενων προσώπων έφτασαν τις 800.000 το 2015.

Στην παιδεία έπεσε Μπαλτάς και συνεχίζει ακάθεκτος ο αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων το έργο του. 

Ο νόμος για την ιθαγένεια. 

Το σύμφωνο συμβίωσης. 

Έρχεται η νέα αντίληψη της ελληνικής ιστορίας στο σχολείο, που ηγείται αυτός που αποκάλεσε τους Μακεδονομάχους «Τζιχαντιστές». 

Έπεται το μάθημα των θρησκευτικών να γίνει θρησκειολογικό και γιατί όχι, τι τα θέλουμε τα θρησκευτικά στα σχολεία; 

Την επαύριον γιατί να γράφουμε στην Ελληνική γλώσσα και όχι στα γκρικλις; Πολυπολιτισμικοί είμαστε! 

Δεν έχω κανένα πρόβλημα ώστε μερικά αστικά δικαιώματα των ομοφυλοφίλων να αποκτήσουν μια νομική υπόσταση. 

Όμως το σύμφωνο συμβίωσης αφήνει τρύπες που αύριο θα γίνει ο ασκός του Αιόλου. 

Φαντάζεσαι μια κοινωνία που θα χρησιμοποιεί τις γυναίκες ως εργοστάσιο παραγωγής βρεφών που θα μεγαλώνουν με  μπαμπά τον Λάκη και μαμά τον Σάκη; 

Φαντάζεσαι τι μπορεί να γίνει αν ζητήσουν αύριο να καλυφθούν με τη σειρά τους, με το σύμφωνο συμβίωσης και οι κτηνοβάτες, οι σαδιστές, οι μαζοχιστές και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις του BDSM;

Φαντάζεσαι μια κοινωνία στην οποία θα συνάπτουν σύμφωνα συμβίωσης μοναχικοί ηλικιωμένοι και νεαροί μετανάστες για να αποκτήσουν την ιθαγένεια;

Φαντάζεσαι μια κοινωνία στην οποία οι απανταχού ηλικιωμένοι, που δεν έχουν τη θαλπωρή της οικογένειας, να βαφτίζονται ομοφυλόφιλοι χωρίς να είναι, μόνο και μόνο για να συνάπτουν σύμφωνα συμβίωσης;

Φαντάζεσαι μια κοινωνία στην οποία κάθε οικιακή βοηθάς θα απαιτεί σύμφωνο συμβίωσης για σίγουρη κληρονομιά; 

Δεν είναι πλάκα, δεν είναι χαβαλές και δεν είναι τόσο απλό. 

Σήμερα είδα στα κανάλια να υπερπροβάλλεται μια σκηνή στην οποία δύο αγοράκια χαμουρεύονταν ντυμένα με ράσα, έξω από την Μητρόπολη! Πολλές φορές την είδαμε γιατί ο πολίτης πρέπει να εθιστεί ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Όπως φυσιολογική είναι και η Κοντσίτα. Ο άντρας που έγινε γυναίκα και άφησε μούσια! Δείξε, δείξε, δείξε, άρα είναι φυσιολογικό!

Το χαμούρεμα των νεαρών είναι φυσιολογική διαμαρτυρία! 

Επειδή πολύ μου αρέσει να τους επιστρέφω στα μούτρα τα ίδια τους τα όπλα, αυτό το σκηνικό είναι ετεροφοβικό, Ορθοδοξοφοβικό, ρατσιστικό και μισαλλόδοξο. 

Σιγά πια τον διωγμό των gay ! Στα μαζικά μέσα επιρροής κυριαρχούν. Μπαρ, χώρους διασκέδασης και συνάθροισης έχουν δικούς τους και δεν τους πειράζει κανείς. Κοτζάμ Μύκονος δική τους είναι! Ποιος τους ενόχλησε;  Υπερπροβάλλονται μονίμως σε βαθμό που οι ετεροφυλόφιλοι να αισθάνονται ενοχές ότι είναι ανώμαλοι! 

Ελπίζω να μην ξανακούσω για χριστιανοταλιμπάν στην Ελλάδα. Η Εκκλησία εξέφρασε ήπια την αντίθεση της και το χειρότερο που έγινε ήταν να χτυπήσουν  πένθιμα οι καμπάνες στο Αίγιο για μισή ώρα. Σιγά τα ωά. Το νομοσχέδιο πέρασε και δεν άνοιξε μύτη. Αν βέβαια οι θολοκουλτουριαίοι, θέλουν μια εκκλησία βουβή, με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Ως πολίτες  έχουν το δικαίωμα και οι ιερείς να λένε τη γνώμη τους. Δεν κατάλαβα δηλαδή, οι πανελίστες του γελοίου lifestyle μπορούν να κάνουν περισπούδαστες αναλύσεις της τυρόπιτας και οι ιερείς να βρίσκοντα στη ναφθαλίνη; Για να το πω στη γλώσσα σας, ο περιορισμός της ελευθερίας της έκφρασης της γνώμης των ιερέων ειναι φασισμός και ρατσισμός !

Food for thought 1 : Άλλο το σκάκι και άλλο το ουισκάκι. Άλλο το ανέχομαι και άλλο το αποδέχομαι. Δεν σε αποδέχομαι ότι κάτι φυσιολογικό αλλά σε ανέχομαι και σε σέβομαι ως συνάνθρωπο μου. Όπως έχω καθήκοντα και υποχρεώσεις, έχεις και εσύ και όπως έχω ανθρώπινα δικαιώματα έχεις και εσύ. 

Food for thought 2 : Να μην είσαι υποκριτής. Αμα θες να είσαι πραγματικά "προοδευτικός" να το δέχεσαι όλο το έργο και όχι το μισό. Αμα θες σύμφωνο και γάμο, τότε να τους αναγνωρίσεις και τα παιδιά ! Αμ πως !

Food for thought 3 : Το έχουν έξυπνα περάσει σε όλους μας και όλοι το επαναλαμβάνουν μηχανικά: «Δικαίωμα του καθενός τι θα κάνει στο κρεβάτι του». Αυτό λένε όλοι.
Υπάρχει όμως μια συγκλονιστική διαφορά. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι μια προτίμηση τύπου εμένα μου αρέσει το καρπούζι και εσένα το πεπόνι. 

Η ομοφυλοφιλία είναι στάση ζωής…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια