Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ



Τελικά αυτός ο τύπος που λέγεται Άδωνις Γεωργιάδης, έχει 100 κιλά @@@. 

Τόλμησε και πήγε στην εκπομπή του Λαζόπουλου για να τον αντιμετωπίσει με όπλο του τον Λόγο του. Ο μεγάλος καλλιτέχνης, ο δημοκράτης, το ευρύ πνεύμα, Λάκης Λαζόπουλος κάλεσε έντρομος τον Καμμενο να του βρει ένα ελικόπτερο να φύγει τρέχοντας από την πίσω πόρτα....

Ο  Άδωνις Γεωργιάδης πήγε να τον αντιμετωπίσει μέσα στη φωλιά του. Ο Λάκης νικήθηκε. Εκεί που θα έκανε τηλεθέαση …200%, νικήθηκε από τον φόβο του ότι θα ηττάτο κατά κράτος. 

Εμφανώς ταραγμένος ο Λαζόπουλος είπε στον αέρα πως η τέχνη δεν διακόπτεται. Βέβαια, αγαπητέ Λάκη, αυτό που κάνεις δεν είναι τέχνη. Άσε τα βαφτίσια. Συριζαϊκη προπαγάνδα είναι. Διαχρονική. 

Όταν τάιζες τον όχλο σανό λέγοντας του να ψηφίσει Σύριζα και όλα θα πάνε καλύτερα την ίδια που ώρα που καλού κακού, έβγαλες τα λεφτά σου έξω ήταν καλά ε;  Ο κοσμάκης τώρα βγάζει 60 ευρώ τη μέρα ενώ εσύ δεν έχεις capital controls αγαπούλα μου… 

Γιατί δεν τόλμησες να του δώσεις το λόγο;
Τι φοβήθηκες;
Το κοινό ήταν δικό σου και έπαιζες εντός έδρας. Αλλά…. ΚοτοπουΛΑΚΗΣ Λαζόπουλος !  

Κατάλαβες Νεοδημοκράτη γιατί πρέπει να ξυπνήσεις από τον λήθαργο και αν ψηφίσεις τον Άδωνι; Γιατί δεν φοβάται, δεν κολώνει και τον τρέμουν ! 

Όσο για τον κύριο Λαζόπουλο; 

Μικρός άνθρωπος μικροπρεπείς αντιδράσεις….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια