Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ




Καλώς ήλθατε στη χώρα που 365 μέρες το χρόνο έχει χορηγό τη διαφθορά και την παρακμή, με λογότυπο το φραπέ και τον χαβαλέ. 

Το κόμμα που θέλει να ξανακυβερνήσει για να σώσει την Ελλάδα και να την απαλλάξει από τον Σύριζα, είναι το ίδιο κόμμα που δεν κατάφερε να κάνει εσωκομματικές εκλογές. 

Η απόλυτη ξεφτίλα, το παγκόσμιο ρεζιλίκι καταδεικνύει πως όλο το βασίλειο της Δανιμαρκίας είναι σάπιο. Ο Τσίπρας έκανε δημοψήφισμα σε μια εβδομάδα. Ο Τσίπρας έκανε Εθνικές εκλογές σε 20 μέρες. Οι αετοί της Νέας Δημοκρατίας δεν τα κατάφεραν σε δύο μήνες. 

Where are you going Καραμήτροοοο

Από όπου να πιάσεις τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, το πράγμα μπάζει από παντού. 

Θυμάσαι πως καπάρωσαν πολλές παραπάνω υπογραφές οι υποψήφιοι για να μην σπάσει κανείς άλλος το κλειστό κλαμπ; Μήπως θυμάσαι την τρεχάλα του Άδωνι Γεωργιάδη;

Δεν σου έκανε εντύπωση πως οι τέσσερεις υποψήφιοι πρόεδροι δεν κατάφεραν να βγάλουν ούτε μια κοινή φωτογραφία; 

Δεν ήταν χυδαίο πως δεν είχαμε ούτε debate, ούτε εθνική συνδιάσκεψη, ούτε μια για δείγμα δημόσια συζήτηση; 

Δεν ήταν αισχρό που ο ένας υποψήφιος έγραψε στα μέζεα του όλο τον κόσμο και δεν μίλησε πουθενά και σε κανέναν; Ο άλλος κρύφτηκε πίσω από τον προηγούμενο και μόνο δύο είχαν προτάσεις και θέσεις;

Κρίμα για όσους ξύπνησαν από τα χαράματα να πάνε στα εκλογικά κέντρα είτε ως εφορευτική επιτροπή είτε ως αντιπρόσωποι. Κρίμα για τον κόσμο που με το καλημέρα έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον και έσπευσε να προσέλθει. Κρίμα για όσους πέρασαν και δεύτερη φορά για να ψηφίσουν.

Οι Συριζαίοι μας γλεντάνε και καλά κάνουν στα κοινωνικά δίκτυα. Η ΝΔ στέλνει κόσμο στη Χρυσή Αυγή και μετά θα κλαίγεται προσπαθώντας να το εξηγήσει και ο Πανός Καμμένος πρέπει αυτή τη στιγμή να καγχάζει πανηγυρικά. 

Αιδώς αχρείοι…. 

Υγ1. Άντε ρε Άδωνι, βγες και πάρε το γκρεϊντερ και ισοπέδωσε τα όλα
Υγ2. Και τώρα τι; Ξανά μανά διαγωνισμός και φτου και από την αρχή; Καλοί τρεις μήνες!
Υγ3. Meanwhile που λένε και στα Κάτω Πετράλωνα, ο Σύριζα τα ξεσκίζει όλα ανενόχλητος, τα περνάει όλα από τη Βουλή και όταν θα δεήσει να υπάρξει αντιπολίτευση, δεν θα έχει αντικείμενο… 
Υγ4. Ωραία εταιρεία βρήκατε! Να της αναθέσουμε και την Εθνική Άμυνα για να ψήνουν οι Τούρκοι τας κεμπάμπ σε πέντε δευτερόλεπτα στον Παρθενώνα! 



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια