Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ




Χθες το βράδυ αν δεν λυπόμουν τις 40 ίντσες της τηλεόρασης, αυτή τη στιγμή θα ήταν θρύψαλα και θα είχα παραγγείλει καινούρια. 

Πρέπει να το παραδεχθώ. Και για να νοιώσω καλύτερα γιατί με στενοχωρεί καθώς τον είχα πολύ ψηλά αλλά και γιατί είναι η αλήθεια: 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν είναι Δημοσιογράφος.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι Businessman

Δεν έχω ιδέα αν είναι καλό ή κακό γιατί πριν με πιάσουν τα ηθικοπλαστικά, έχουμε δει δημοσιογράφους υπουργούς, δημοσιογράφους πολιτευτές και δημοσιογράφους διορισμένους. Απλώς ο Χατζηνικολάου είναι μεγάλο ψάρι. Αλλά από την άλλη, τούδε εφεξής αντί να έχω μονό φίλτρο, θα βάλω τριπλό φίλτρο όταν λέει κάτι. 

Η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη είτε τη συμπαθείς, είτε τη μισείς, ξέρεις ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα εκ των τεσσάρων. Περιμένεις λοιπόν από έναν πραγματικό δημοσιογράφο να τον ρωτήσει τις ιδέες του, τις απόψεις του, τις θέσεις του, τι καινούριο φέρνει, τι έχει πραγματικά να πει. 

Το πάνελ ήταν μόνο εκ του Real Group. Προφανώς και προωθούμε τα δικά μας media. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν δεν επρόκειτο για μια ενορχηστρωμένη επίθεση αθλιότητας κατά την οποία υπήρξε εμβριθής ενασχόληση με τη μικροπολιτική και με τα μονοστηλάκια των παραπολιτικών παρά με την πραγματική πολιτική.

Ξεκινάει η εκπομπή και αμέσως παίρνουν τον Γεωργιάδη από τα μούτρα. Τι δήλωνε όταν ήταν βουλευτής με το ΛΑΟΣ. 

Αθλιότητα Νο1: Έχεις ακούσει να ερωτάται στο ίδιο πάνελ, κάποιος πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν Σύριζα, τι δήλωνε εναντίον του Τσίπρα πριν εγκαταλείψει τον ήλιο τον πράσινο; 

Αθλιότητα Νο2 : Μεγάλο κατόρθωμα να κλέβεις εκκλησία. Ήταν στην αντιπολίτευση και η ΝΔ ήταν κυβέρνηση. Τι θα ήθελες να έλεγε; Ύμνους και αγιογραφίες; Αυτά κρίθηκαν σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις που οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι το 2012 εξέλεξαν 6ο στη Β Αθηνών τον Άδωνι Γεωργιάδη  και το 2015 τον εξέλεξαν 3ο. Άρα τι σχέση έχει αυτό με το σήμερα; 

Αθλιότητα Νο3 : Ένας καλός τρόπος για να εκνευρίσεις έναν καλεσμένο και να φανεί χειρότερος στο κοινό είναι 

Α) Να του κάνεις 20 ερωτήσεις μαζί
Β) Να μην τον αφήνεις ποτέ να ολοκληρώνει τις φράσεις του και να του κόβεις τον ειρμό
Όπου α) και β), χθες το βράδυ γινόταν κατά κόρον. 

Η κουβέντα συνεχίστηκε χωρίς ουσία με το δεξιός, το κεντρώος και λοιπά άχρηστα. Το θέμα είναι οι πολιτικές και οι προτεινόμενες λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. 

Διαξιφισμοί με τον Κοττάκη, μνημόνιο, Σαμαράς, ιστορική αναδρομή. Ξανά μανά Καραμανλής και ΛΑΟΣ και ο Χατζηνικολάου τον ρώτησε για τη …..χούντα! 

Μετά κάναμε ιδεολογική προσέγγιση για τον Καραμανλισμό και αν ο Γεωργιάδης τον ασπάζεται. Αμέσως μετά η κουβέντα πέρασε σε μια σύγκριση των υποψηφίων. Γιατί εσύ και όχι ο άλλος.
Αυτό ήταν ένα διάλειμμα για να περάσουμε στη δεύτερη επίθεση. 

Εσύ που είχες πει για τη δόξα του Τόμσεν. Εσύ είσαι μνημονιακός. Λες και στο πάνελ του Χατζηνικολάου δεν κατάλαβαν ότι αυτή η συζήτηση, μνημόνιο αντιμνημόνιο έχει τελειώσει μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. 

Ακολούθως πήγαμε στα της υγείας και τον ρώτησαν κάτι πρωτότυπο. Τα 5 ευρώ και τους γιατρούς του ΙΚΑ. Ευτυχώς που δεν τα είχε απαντήσει αυτά τότε που ήταν υπουργός υγείας και τον ρώτησαν τώρα. 

Μετά τον ρώτησαν για τις …τηλεοπτικές άδειες, το νομοσχέδιο του Νίκου Παππά! 

Επειδή για να είμαι ακριβής, ξαναβλέπω την εκπομπή στο γιουτιουμπ, σκέψου πως ότι έχεις διαβάσει μέχρι τώρα είναι ….μια ώρα εκπομπής!!!

Με αυτές τις αηδίες πέρασε η πρώτη ώρα! 

Ξεκίνησε η δεύτερη ώρα με τις υπογραφές και πόσες μάζεψε ο ένας και πόσες ο άλλος. Σχολιάστηκε αρκετά και ο Μάκης Βορίδης. Σιγά ρε ! Ποιος είναι δηλαδή ο Μάκης Βορίδης; 9 μήνες υπουργός υγείας ήταν ο Βορίδης, τι έκανε; Ή μάλλον, τον θυμάσαι ότι έμεινε τόσους πολλούς μήνες στο υπουργείο υγείας; Πέρασε και δεν ακούμπησε! Ο δελφίνος, ο μεγάλος πολιτικός, ο ηγέτης. Έλεος! 

Κατόπιν η Μακρή τον ρώτησε μήπως είναι λαγός του Σαμαρά και μήπως για αυτό τελικά έκανε κριτική στον Μεϊμαράκη μετά τις εκλογές. Λες και αν έγινε έτσι θα το παραδεχόταν. Σχολιάστηκε η κυβέρνηση Σαμαρά και τι πέτυχε και γιατί έχασε. Πρωτότυπα θέματα που ουδέποτε έχουν σχολιαστεί στα πάνελ της χώρας μας όπως κατάλαβες. 

Ρωτήθηκε αν θέλει debate και ήδη είχε περάσει 1:30 ώρα από την έναρξη της εκπομπής και το μικρόφωνο πέρασε στο κοινό. 

Προς το τέλος ο Χατζηνικολάου από μόνος του έθιξε το λαθρομεταναστευτικό θέλοντας να τον καταδείξει ως ακροδεξιό. Μόνο που αγαπητέ Νίκο, δεν θα αλλάξουμε τη γλώσσα μας. Η ελληνική γλώσσα είναι συγκεκριμένη. Ανέκαθεν. 

Όπως υπάρχουν οι λέξεις λαθροκυνηγός, λαθρεπιβάτης, λαθρέμπορος υπάρχει και ο λαθρομετανάστης, τι να κάνουμε τώρα; 

Με τις ερωτήσεις του κοινού δεν θέλω να ασχοληθώ καθώς ότι βλέπει ο κόσμος, αντιγράφει. 

Έστω ότι είσαι ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Έστω ότι είσαι ένας πολίτης που ασχολείται ενεργά με την πολιτική. 

Τι κατάλαβες ύστερα από όλα αυτά;

Ποιο είναι το στίγμα, οι θέσεις, το καινούριο, το ουσιαστικό της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη; Να τον κρίνουμε αυστηρά ρε αδερφέ και να τον ρίξουμε στον Καιάδα, δεν έχω καμία αντίρρηση. Αλλά ρωτήστε τον κάτι της προκοπής! 

Τελικά it’s not politics

It’s just Business…. 

Υγ 1. Θυμάμαι τις δοξολογίες, τα χάδια, της αγιογραφίες και τις γλύκες με τον Αλέξη, τον Βαρουφάκη και περιμένω αντίστοιχη συμπεριφορά και με τους υπόλοιπους υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. 

Υγ 2. Αιδώς και πλήρης απογοήτευση… 

Υγ 3. Καλά κάνει ο κόσμος και στις δημοσκοπήσεις απαντά άλλα αντί άλλων! Δεν θα φτάσω σε σημείο να ψηφίσω οτι να ναι, για λόγους οργής αλλά όποτε μου τύχει, τους δημοσκόπους θα τους γλεντήσω! 



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια