Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ !




Παρακολούθησα συγκινημένος την παρωδία με την ιερά εξέταση των Τσακνή Ταγματάρχη κλπ από την επιτροπή της Ιέρειας, Δικαστού, Ανώτατης Αρχόντισσας κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Ο διάλογος της Ραχήλ Μακρή με τον Ταγματάρχη που αφορούσε ένα άλλο μέλος του ΔΣ συμπυκνώνει και τις 10 ώρες της σχετικής διαδικασίας: 

-          Την έχετε βαφτίσει;

-          Όχι

-          Δεν με κάλυψε η απάντηση !!!!!!!! 

Έπρεπε να απαντήσει καταφατικά για να καλυφθεί η Ραχήλ Μακρή. Το θέμα μου δεν είναι βέβαια αυτή, να τη χαίρονται όσοι την ψήφισαν. Ξέραμε ποια είναι η Ραχήλ, δεν τη μάθαμε χθες. Προφανώς και οι Κοζανίτες ζουν πλουσιοπάροχα χάρη στα Ραχιλιάρικα που τους τύπωσε και την ψήφισαν εκ νέου. 

Οι ερωτήσεις τύπου τι έκανες στο μαύρο και πως υποστήριξες τον αγώνα των εργαζομένων, δεν ξέρω αν το πιασες γιατί πέρασαν στα ψιλά, στα πολύ ψιλά, είναι βαθιά πολιτικές. Είναι ερωτήσεις που μόνο ο πεφωτισμένος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν θα είχε ξεστομίσει και θα φαίνονταν φυσιολογικές. 

Τι σημασία έχει τι έκαναν στο μαύρο από τη στιγμή κατά την οποία είναι επιλογές του Νίκου Παππά; Επελέγησαν οι άνθρωποι αυτοί, δεν έδιναν συνέντευξη! Τι είδους δελτίο κοινωνικών φρονημάτων είναι αυτό; Δηλαδή οι Βαρουφάκης, Παναρίτη και Lazard όταν ήταν σύμβουλοι του Γιώργου Παπανδρέου δεν τους είδα να καίγονται στην πυρά. Αντιθέτως. 

Ο Ταγματάρχης έχει μεγάλη εμπειρία, πάει στην ευχή να το καταλάβω. Ο Τσακνής είναι γνωστός αριστερός, ας τον δούμε τι ψάρια πιάνει. 

Αυτός που θα επέλεγα με κλειστά μάτια να του παραδώσω την ΕΡΤ εν λευκώ, θα ήταν ο Νίκος Αλιάγας και απορώ με τους εγχώριους δημοσιογράφους που δεν έπαιξε καθόλου το όνομα του. 

Επειδή δομικό στοιχείο του Έλληνα είναι ο φθόνος και για να αποφύγει ο άνθρωπος την ταλαιπωρία θα τον εξασφάλιζα. Ο Σόλων παρέδωσε κάποτε τον Νόμο στους Αθηναίους και έφυγε από την πόλη για να μην τον αναγκάσουν να τον αλλάξει. Τώρα πια γίνεται διαφορετικά. 

Πόσων ετών είσαι Νίκο παλικάρι μου; Κοντά στα 40 υπολογίζω. Δηλαδή για να βγεις στη σύνταξη θέλεις 25 περίπου χρόνια. ΟΚ, κλειστό συμβόλαιο 25 ετών με ρήτρα απόλυσης 300 δις δολάρια. Μόνο και μόνο για να μην του κάνουν μαγκιές οι συνδικαλισταράδες και του βάζουν συνέχεια τρικλοποδιές. 

Ξέρω πως σου φαίνεται παράλογο. 

Σκέψου: 

Ποιος Έλληνας είναι αυτός με τη μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό στον τομέα της τηλεόρασης; Ο Νίκος Αλιάγας. 

Καθημερινά βλέπουν την εκπομπή του 8 εκατομμύρια Γάλλοι. Όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές δεν φτάνουν. Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες βλέπουν μια εκπομπή και οι στήλες της τηλεόρασης αποθεώνουν: «Ο κορυφαίος άνκορμαν, η σιδηρά κυρία, η βασίλισσα του πρωινού» Ο Αλιάγας τι να πει δηλαδή; 

Παρουσιάζει στη Γαλλική τηλεόραση ( αυτός ο Έλληνας – που ξέρουμε πόσο σοβινιστές είναι οι Γάλλοι ) τις πιο δημοφιλείς εκπομπές. Τον έχουν τιμήσει μάλιστα, ως «Ιππότη γραμμάτων και τεχνών». Φαντάσου ότι ο άνθρωπος είναι απόφοιτος του Πανεπιστηξμίου της Σορβόνης και όχι του college tria poulakia. Μιλάει 5 γλώσσες! 

Έχει εξαιρετικό δίκτυο επαφών με όλους τους πραγματικούς σταρ του πλανήτη και όχι τους σαχλεπίσαχλους του πλαστικού, παρηκμασμένου, εγχώριου lifestyle. Από τον Psy που ο αθεόφοβος τον έβαλε και χόρεψε συρτάκι ( διαφημίζοντας το σε όλη την υφήλιο ) , μέχρι τον Ραϊαν Γκόσλινγκ που τον έβαλε να ποζάρει για πάρτη του. Όπως και τη Λετίσια Κάστα. Ποιον να πιάσεις και ποιον να αφήσεις. Shakira, Lady Gaga, Ευα Λονγκόρια, καλοκαίρι με τον Ρομπερτ Ντε Νίρο! ‘Όλοι παρήλασαν από τις εκπομπές του. 

Κάνει στη Γαλλία τηλεόραση επί σειρά ετών, ραδιόφωνο, ήταν επικεφαλής στο euronews. Είτε από σεμνότητα, είτε επειδή είναι Έλλην, δεν έχει ένα site να παρουσιάζει ολοκληρωμένα την παρουσία του, αλλά είναι τόσο γνωστός που δεν μπορεί να μην έχεις ακούσει έστω κάτι. Οι δικοί μας πάνε μια βόλτα έξω μπας και πάρουν ένα τεταρτοπέμπτο ρολάκι ή να δώσουν μια συναυλία για τους Έληνες του εξωτερικού και βαφτίζονται διεθνείς σταρ ( μουαχαχαχα) και ο Αλιάγας ότι ώρα θέλει, καλεί όποιον θέλει στις εκπομπές του. 

Ερώτηση κρίσεως: 

Αυτός ο άνθρωπος γιατί να μένει αναξιοποίητος; 

Το ότι αγαπά την Ελλάδα είναι τοις πάσι γνωστό. Στο Μεσολόγγι κάθε καλοκαίρι και μάλιστα στα πανηγύρια βάζει και την  παραδοσιακή στολή! Ντύνεται τσολιάς και χορεύει τσάμικα και καλαματιανά! Γελάς ε; ΛΑΘΟΣ ! 

Σκέψου τον συμβολισμό: Αφού αυτός ο μέγας κοσμοπολίτης, βάζει τη φορεσιά, γιατί να μην την βάλει και ο νεαρός του χωριού ώστε να συνεχίσει την  παράδοση των προγόνων του, τα ήθη και τα έθιμα; 

Ο άνθρωπος δεν είναι τυχαίος. Είναι σπουδαίος πατριώτης έχει κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα από όλους και εμείς στην Ελλάδα τον αγνοούμε όπως κάνουμε με όλους όσους διαπρέπουν στο εξωτερικό. Ο λόγος; Γιατί το ελληναριό δεν θέλει να χάσει τα κεκτημένα και δεν θέλει να εργαστεί. Βολεύεται να παράγει σκουπίδια και ο όχλος εκπαιδεύτηκε για να τα λατρεύει. 

Αλλά τι λέω. Κάτσε να βλέπεις την ΕΡΤ του αριστερού μουσικού Τσακνή που έχει να βγάλει ένα κομμάτι της προκοπής πάνω από 10 χρόνια και του μαθουσάλα Λάμπη Ταγματάρχη που δεν έπεισε την περιβόητη επιτροπή της Ζωής Κωνσταντοπούλου καθώς δεν κάλυψε τις σφοδρές ερωτήσεις της Ραχήλ Μακρή. 

Στη βορειότερη χώρα της Αφρικής, το Γιουνανιστάν, οι κορυφαίοι έσονται τελευταίοι….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια