Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ



Θα γίνει χαμός. Θα γίνουν μεγάλα και σπουδαία πράγματα. Θέλω να σε ενημερώσω να ξέρεις. Να είσαι προετοιμασμένος. Μην ξεχαστείς με τον θερμοσίφωνα ανοικτό. 

Με κυβέρνηση Σύριζα, η χλωρίδα μας θα αυξηθεί κατά ένα είδος. Το λεφτόδεντρο. Μοναδικό στο είδος του, θα έχει καρπούς κάθε μέρα, κάθε λεπτό και κάθε χρόνο. Οι καρποί του θα είναι 500ευρα και σε κάθε δέντρο ο καθένας θα κόβει όσα θέλει. Δεν θα υπάρχει λόγος αποταμίευσης αφού για κάθε ανάγκη ένα λεφτόδεντρο θα βρίσκεται έξω από κάθε σπίτι. 

Με κυβέρνηση Σύριζα θα γίνουμε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι. Χωρίς αξιολόγηση. Ο ιδιωτικός τομέας θα πεθάνει ως άχρηστος και όλα θα τα κάνει το κράτος. Ακόμα και αν δεν γίνονται σωστά, πάντα θα έχουμε τους αγίους συνδικαλιστές να μας προστατεύουν.  Ίσως να μη χρειάζεται. Αφού λεφτά θα υπάρχουν και να είναι καλά το κράτος να δίνει ευκαιρίες. Η προσπάθεια μετράει. 

Με κυβέρνηση Σύριζα θα βρούμε τη χαμένη Ατλαντίδα και το εγχειρίδιο χρήσεως για το μηχανισμό των Αντικυθήρων. Με κυβέρνηση Σύριζα θα παίζουμε σκάκι με τον Κασπάροβ και θα τον κερδίζουμε σε τρία λεπτά.
 
Με κυβέρνηση Σύριζα θα φτιάξουμε σε κάθε πόλη από μια φοιτητική εστία και μια τράπεζα φοιτητών. Δωρεάν σίτιση, στέγη και επιδότηση για κάθε φοιτητή. Σε περίπτωση που παιδιά είναι, κάψουν  το πανεπιστήμιο, δεν πειράζει, το χρήμα θα πέφτει κανονικά. 

Με κυβέρνηση Σύριζα θα καταργηθεί η αστυνομία. Πόσο άχρηστο σώμα και γιατί άραγε να τους έχουμε; Ο κυρίαρχος λαός απαιτεί κολεκτίβα βλαχομπαρόκ, ανάρχα καουμπόϊ και το λούμπεν προλεταριάτο θα βρίσκει καταφύγιο στα λεφτόδεντρα. 

Με κυβέρνηση Σύριζα ο τάφος της Αμφίπολης θα αποδειχθεί ότι ήταν η τελευταία κατοικία μεγάλης  πακιστανικής αρχοντοοικογένειας και ως εκ τούτου, οι μετανάστες εκ Πακιστάν αριστίνδην θα λαμβάνουν την ελληνική ιθαγένεια. Με ειδική ρύθμιση θα μπορούν να φέρνουν την οικογένεια και όλο τους το σόι στην Ελλάδα με δωρεάν πενθήμερες διακοπές σε νησί της επιλογής τους. 

Με κυβέρνηση Σύριζα η Ολυμπιακή, η Aegean και η Λουφτχάνσα θα γίνουν κρατικές. Με κυβέρνηση Σύριζα θα βρεθεί το αεροπλάνο των Μαλαισιανών αερογραμμών και το τρίγωνο των Βερμούδων θα γίνει τετράγωνο. 

Με κυβέρνηση Σύριζα η μέση σύνταξη θα φτάσει τα 2.000 ευρώ ή τα 3.000.000 δραχμές τη βδομάδα. Στην κυβέρνηση Σύριζα αρέσει το αγγλικό σύστημα πληρωμών των ποδοσφαιριστών της premiership και θεωρείται καλύτερα διαχειρίσιμο από το ξεπερασμένο μηνιάτικο. 

Με κυβέρνηση Σύριζα κάθε ιδιώτης επενδυτής, θα έχει να διαλέξει μεταξύ φυλάκισης 85 ετών ή άμεσης αποχώρησης από την Ελλάδα. Θα είναι οι μόνοι αλλοδαποί που θα απελαύνονται. 

Με κυβέρνηση Σύριζα οι τράπεζες θα δίνουν: Εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, φοιτητοδάνεια, στρατιωτοδάνεια ( ίσως να μη  μας χρειάζεται ο στρατός, θα δούμε ) εργασιοδάνεια, μητροδάνεια και πατροδάνεια, πιτσιρικοδάνεια, εφηβοδάνεια, συνταξιοδάνεια, στεγαστικά, αγροτικά, βιομηχανικά, ναυτιλιακά, δάνεια ρουχισμού, υπόδησης, μαγειρικής, τέχνης και ψυχαγωγίας με αποπληρωμή σε 475 μηδενικές δόσεις με επιτόκιο -16%. 

Με κυβέρνηση Σύριζα το Αιγαίο θα ανήκει σε όλους. Τούρκους Βούλγαρους σκοπιανούς – λάθος, Μακεδόνες, Αλβανούς. Όλοι αδέρφια είμαστε. Χωρίς σύνορα, χωρίς φράκτη, χωρίς έλεγχο. Laissez faire, Laissez passer. Ο Γαλλικός διαφωτισμός είναι εδώ, ενωμένος δυνατός. 

Με κυβέρνηση Σύριζα οι gay θα είναι τα πρότυπα μας, στα σχολεία καταργούνται αυθημερόν η ελληνική γλώσσα, η ελληνική ιστορία και η Ορθοδοξία ως άχρηστες πληροφορίες. Θα δίνουμε έμφαση στο μπαλέτο για τους άνδρες και στην άρση βαρών για τις γυναίκες. 

Με κυβέρνηση Σύριζα όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι θα μπουν στη φυλακή, στα μισά τηλεοπτικά κανάλια θα γίνει εμπάργκο, θα συγκροτηθούν 5 ειδικά δικαστήρια και 37 εξεταστικές επιτροπές.

Με κυβέρνηση Σύριζα θα καταργηθεί η φορολογία, ο ΕΝΦΙΑ, ο ΦΠΑ,  η φορολογική δήλωση και οι αποδείξεις.  

Με κυβέρνηση Σύριζα η Μέρκελ θα χωρίσει τον σύζυγο της και θα την πέσει στον Αλέξη που θα χωρίσει με την Περιστέρα για το καλό της Ελλάδας και η Ευρώπη θα διοικείται από τη συνομοσπονδία Ελλάδος Γερμανίας, τους Ποντέμος, τον Γκρίλο, τον ξάδερφο του, το παγωτό το γκρίλο και τον καταπιεζόμενο λαό της Ονδούρας. 

Με κυβέρνηση Σύριζα θα πυρποληθεί το Μνημόνιο, θα κλείσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα ρίξει λουκέτο το ΔΝΤ και ο κύριος Σπόνερ θα κάνει συνεχείς αποστολές βίντεο μεταμέλειας στον Αλέξη. 

Με κυβέρνηση Σύριζα θα καταργηθεί το χρηματιστήριο, όταν θα λέμε αγορές θα εννούμε το σούπερ μάρκετ, το επίδομα ανεργίας θα είναι 5.000 ευρώ το μήνα για ψυχολογική υποστήριξη των ανέργων και θα επιδοτείται ο μπάφος και το pro

Με κυβέρνηση Σύριζα θα πάνε στο Ζάλογγο ο Καμμένος με τον Κουβέλη, θα ρίξουν μια ζεμπεκιά, θα πιούν 120 τσίπουρα και θα κάνουν κάθετη εφόρμηση στο κενό. 

Με κυβέρνηση Σύριζα η Ευρώπη θα καταργήσει το ευρώ, θα αλλάξει το νόμισμα της σε δραχμές αλλά επειδή η κυβέρνηση Σύριζα θα έχει τα λεφτόδεντρα, μόνο αυτή θα δανείζει όλους τους άλλους. 

Με κυβέρνηση Σύριζα θα βγάλουμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, θα τα χαρίζουμε δωρεάν σε όλες τις χώρες του κόσμου και όταν σταματήσουν να μας ζητάνε, τότε θα δίνουμε και στους Έλληνες. Και πάλι θα περισσεύει και θα κάνουμε εξαγωγές στον Κρόνο, στον Πλούτωνα και στον Κένταυρο 8. 

Και ναι, φυσικά, με κυβέρνηση Σύριζα θα κατασκευάσουμε το πρώτο ελληνικό διαστημόπλοιο που με συμπαντική ενέργεια θα ταξιδεύει ανά τους Γαλαξίες προσφέροντας σε κάθε εξωγήινο πολιτισμό, DVD με διάγγελμα του Αλέξη, μουσική του Κραουνάκη, φωτογραφίες της Ρένας Δούρου με γονυκλισίες του Καράμερου, και την εκπληκτική παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου: «53 Συριζαίοι Μήτσοι επάνω σε μια βέσπα»

Με κυβέρνηση Σύριζα θα καταργηθεί η χειμερινή ώρα και θα έχουμε πάντα τη θερινή. Θα καταργηθεί επίσης και ο χειμώνας. Και ο χρόνος. Και τα ρολόγια. 

Με κυβέρνηση Σύριζα θα κατασκευασθούν εναέρια γήπεδα ποδοσφαίρου για να μην έχει καμία ομάδα παράπονο,  3 λύκεια και 8 πανεπιστήμια σε κάθε γειτονιά, ένα αποτεφρωτήριο όπως και υποθαλάσσιες  εξοχικές κατοικίες που θα μοιραστούν στο λαό και στους φίλους μας. 

Με κυβέρνηση Σύριζα θα προστεθούν στις συνιστώσες το Ποτάμι, η Ελιά, το κλαδί, η Τελεία, ο κορμός, ο καρπός και η χάλκινη αυγή. 

Με κυβέρνηση Σύριζα ο Ομπάμα θα κάνει εγχείριση αλλαγής χρώματος για να μοιάσει στον Αλέξη, ο Γιάννης Τόλιος θα γίνει δήμαρχος Ελλάδας και η Θεανώ Φωτίου περιφερειάρχης των 8 ηπείρων και των 11 θαλασσών. 

Με κυβέρνηση Σύριζα θα κάνουμε ένα υπέροχο μπάτσελορ πάρτι στο γάμο του καραγκιόζη και θα περάσουμε τόσο καλά που θα πέσουμε σε λήθαργο.

Αιώνιο…..                                                      



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια