Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

SUSPECT on THE MIX !




Καλώς μας μπήκε λοιπόν το 2013, τα πάντα είναι στη θέση τους και οι Μάγιας τσακώνονται για το ποιος πήρε στο λαιμό του και τους υπόλοιπους και ξεκινάμε με 2 συναπτά events, αυτό το Π-Σ-Κ !

Μεθαύριο Παρασκευή, 11/01/2013, θα είμαι ο DJ στο Mystique,  Δεκελείας 78,  στη Νέα Φιλαδέλφεια


Το Mystique, είναι χώρος που σε «αγκαλιάζει» με την καλαισθησία του, σε ηρεμεί με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και τους άνετους καναπέδες του και διαθέτει μια απέραντη μπάρα για να μπορείς να πιεις χαλαρά το ποτό σου...

Από τις 21:00 και μετά, για όσους δεν μπορούν να ξενυχτίσουν και θέλουν ένα ποτό αποφόρτισης από την κουραστική εβδομάδα και όσους φυσικά θέλουν να το πάνε μέχρι αργά, θα βάζω τη μουσική και σε περιμένω!

Το Σάββατο έχει ξεκούραση και την Κυριακή, 13/01/2013, απο τις 21:00 και μετά, θα βρίσκομαι στο Momix, Κελεού 1-5, στο Γκάζι.  


Το Momix δεν είναι απλώς ένα μπαρ που τυγχάνει να έχει εμένα στις μουσικές επιλογές αλλά είναι μπαρ που διαθέτει …..μοριακά ποτά που μπορείς να δοκιμάσεις όπως  cocktail σε μορφή σφαίρας, ζελέ, παγωτού και πολλά άλλα! Γνώσεις οι οποίες ήρθαν κυρίως απο τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και με τον καιρό εφαρμόστηκαν απο βιρτουόζους του μπαρ (και της μαγειρικής) με σκοπό να "ιντριγκάρουν" οπτικά και γευστικά τους καταναλωτές.

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, η μοριακή σε απλή μορφή χρησιμοποιείται χρόνια. Πως γίνεται κάποιες "σκόνες" και νερό να φουσκώνουν στο φούρνο και να γίνονται ψωμί ή άλλες σκόνες με νερό να γίνονται ζελέ; Αυτό ανέλυσαν οι τεχνολόγοι τροφίμων και έψαξαν, βρήκαν και κατηγοριοποίησαν περισσότερα φυσικά υλικά τα οποία μπορούν να δώσουν ανάλογα αποτελέσματα στην τελική μορφή αναδεικνύοντας περισσότερο τη γεύση. Η μοριακή δεν ειναι χημεία...αλλα φαντασία!!!

Έλα και με ένα τρύγο, 3 ζμπαρονια!

Και θα τα πούμε μαζί, και θα είσαι σε έναν καλαίσθητο χώρο και μπορείς να δοκιμάσεις κάτι καινούριο και πρωτόγνωρο!



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια