Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : 0-4




Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δικαίως είναι πρώτος και με διαφορά από τους υπόλοιπους. Είναι απολύτως λογικό στον χθεσινό αγώνα να είναι το απόλυτο φαβορί και το μόνο ενδιαφέρον ήταν το ακριβές σκορ. 

Ως πικραμένος ΑΕΚτζής, σταμάτησα να πηγαίνω στο γήπεδο. Ανέκαθεν πίστευα ότι μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι χόμπι και πλάκα και όχι μια ιδεολογία, μια θρησκεία και κάτι ιερό και όσιο. Ηλιθιότητες για πρόβατα. 

Από τη στιγμή κατά την οποία ακόμα και ο Ντέμης Νικολαΐδης απέτυχε είτε λόγω ανικανότητας κατ’άλλους είτε λόγω όχι ακριβώς κρυστάλλινης προσωπικότητας κατ’άλλους, τα επόμενα χρόνια κύλησαν ανάμεσα στο γελοίο και στο τραγικό και δεν έχω καμία διάθεση να δώσω σε αυτό το έκτρωμα χρόνο και χρήμα. Οπότε τα τελευταία χρόνια απλώς πληροφορούμαι μέσω διαδικτύου τι γίνεται και παρακολουθώ συνεχώς την Εθνική Ελλάδος και λίγους σημαντικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. 

Απόψε δεν παρακολούθησα το παιχνίδι, προτίμησα να δω τη συζήτηση στη Βουλή.
Αργότερα είδα τις φάσεις…

Είναι αθλιότητα το γεγονός ότι ακόμα και σε αυτό το πρωτάθλημα του ενός, έχουμε τη Μαρινάκεια παράγκα. 

Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο χαζός; 

Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα! Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα! Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ! Γιατί πρέπει να πατήσεις στο λαιμό των άλλων; 

Τι ψυχικά συμπλέγματα έχεις άραγε για να κάνεις επίδειξη δύναμης ελλείψει αντιπάλου;
Ποια ακριβώς σημασία έχει αν θα πάρεις το πρωτάθλημα με 48 ή με 36 βαθμούς διαφορά; 

Είναι πέναλτι και κόκκινη η μια φάση; Μάλιστα. Τότε είναι και πέναλτι η φάση και στην άλλη περιοχή όταν ο Σιόβας μπερδεύει το χέρι με το φτυάρι και ξαπλώνει τον παίκτη της ΑΕΚ στο χορτάρι. 

Το χέρι του Χολέμπας είναι πέναλτι γιατί δεν είναι κολλημένος στον επιτιθέμενο της ΑΕΚ και με το χέρι του «μεγαλώνει το χώρο» ανακόπτοντας την πορεία της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή. Αν βέβαια μετά χαρίζουμε και μια αποβολή για την παρηγοριά στον άρρωστο, αυτό προκαλεί θυμηδία. 

Και πάλι σου λέω ότι ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε. Είτε 15-1 είτε 26-2. Δεν με νοιάζει. Δεν λέω ότι χθες εκλάπη νίκη της ΑΕΚ, αλλά αυτή η αίσθηση ότι ένας τύπος με γκανγκστερικά χαρακτηριστικά κάνει ότι του κατέβει, δημιουργεί αποστροφή και αηδία. 

Η απέχθεια για τον Ολυμπιακό είναι είτε γιατί μονίμως παίρνει υπέρ του όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις, είτε αδικεί τους άλλους χωρίς λόγο! 

Λες και αν χάσει ο Ολυμπιακός έστω μια φορά, θα χάσει την πρώτη θέση, ειδικά φέτος… 

Προς κύριον Βιντιάδην ενταύθα: Ασε ρε αδερφέ, μη βάζεις τα λεφτά σου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμα και τη Μπαρτσελόνα να φέρεις, από τον Θρύλο θα χάσει. Με τα εκατομμύρια που έχεις, αντί να τα πετάξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, φτιάξε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα και βοήθησε τον κόσμο που έχει ανάγκη…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια