Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ


Καλώς ήλθατε στη χώρα που 365 μέρες το χρόνο έχει απόκριες με σημαία τη διαφθορά και την υποκρισία. 

Αποκλείσαμε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες την Παπαχρήστου και λύσαμε όλα τα προβλήματά μας. Σπεύσαμε δουλοπρεπώς πριν καν μας το πουν οι δανειστές και λοιποί αφέντες του Ελλαδιστάν να δηλώσουμε την politically correct υποταγή μας. 

Την ημέρα που θα έπρεπε να μας απασχολεί πολύ περισσότερο η παραίτηση του αρχηγού του ΓΕΣ, γιατί άραγε έγινε και γιατί ο άνθρωπος επικαλείται την αξιοπρέπεια του, μιλάμε για την Παπαχρήστου. 

Την απόφαση την πήρε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην οποία πρόεδρος είναι ο Κούβελος που ακούστηκε για το μαύρο εκατομμύριο. Αυτός είναι που αποφασίζει περί ηθικής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Ποιος είναι δηλαδή αυτός ο Καπράλος που λύνει και δένει εκει μέσα; Αυτός που για τα υπερκόστη των Ολυμπιακών αγώνων δεν έγινε καν λογιστικός έλεγχος; 

Αυτή την επιτροπή ποιος την πληρώνει; Ποιο είναι το έργο που επιτελεί; Σε τι ακριβώς χρειάζεται στο ελληνικό κράτος; Ας κάνει τη δουλειά της ένας γραμματέας του υπουργείου. 

Ακούω πολιτικούς να διαφωνούν με την απόφαση αυτή όπως ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης. Βαρεθήκαμε τις διαπιστώσεις από τους άρχοντες του κοινοβουλίου. Εκεί δεν είστε για να διαπιστώνετε, αυτό το κάνουμε εμείς οι πολίτες. Εκεί είστε για δράση και ενέργειες. 

Αρνητική εντύπωση μου προκαλεί και η αντίδραση των υπόλοιπων αθλητών της Ελλάδας που πάνε στην Ολυμπιάδα. Όπως ακριβώς αντιδρά και η άσφαλτος αν της πετάξεις ένα κόκκο άμμου. Αυτοί δεν μπορούσαν να συμπαρασταθούν δυναμικά στην συναθλήτρια τους; 

Ο αποκλεισμός της Βούλας Παπαχρήστου είναι άδικος και άθλιος και για την ουσία και για τον τρόπο που έγινε. 

Το αστειάκι που η Παπαχρήστου έκανε κόπι πέιστ να δεχθώ ότι είναι χαζό. Σιγά το χιούμορ. Αυτό δεν είναι αιτία να την αποβάλλεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ο μέσος αθλητής είναι ζήτημα αν θα πάει 2 φορές σε όλη του την καριέρα. 

Ζήτησε 15 φορές συγγνώμη, το έσβησε, και διάολε είναι 23 ετών κορίτσι! Ο Πάγκαλος όταν είχε δηλώσει ότι «Η Γερμανία είναι ένας γίγαντας με μυαλό μικρού παιδιού» και ζήτησε συγγνώμη θα έπρεπε να είχε εκτελεστεί πρώτα; 

Αυτό που λέει όλος ο κόσμος για τη διαφήμιση με τον Πίου που δεν είναι το σόου του Σπυριδάκη – Αγαπούλα αλλά ότι μάζεψε τον μαύρο από το φανάρι. Εκεί γιατί γελάσαμε; Ναι, ξέρω. Το εθνόσημο, η εκπροσώπηση της Ελλάδας, το Ολυμπιακό Ιδεώδες και λοιπά κλισέ. Σύμφωνοι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ζήτησε συγγνώμη. Έδειξε μεταμέλεια για μια αστοχία. 

Εδώ μιλάμε ότι δεν την κάλεσαν ούτε καν σε απολογία! Τι είδους μαγκιά είναι αυτή; 

Βλέπω τους Γερμανούς με τη δική τους αθλήτρια, την Κέλερ. Προφίλ στο τουίτερ δεν υπάρχει. Υπήρχε και κατέβηκε, δεν εγράφη ποτέ κάτι προσβλητικό για τους Έλληνες, εγράφη και σβήστηκε, οι Γερμανοί όμως δεν την σούταραν από τους Αγώνες! Προστάτευσαν την αθλήτρια τους! Είμαστε που είμαστε λίγοι, αν αρχίσουμε και πετσοκοβόμαστε μεταξύ μας, αλίμονο μας!

Λένε πολλοί για το δικαίωμα στην έκφραση και στην ελευθερία του λόγου. Καλά αυτά αλλά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει και ένα όριο. Όσο και σατυρικός και χιουμορίστας να είσαι, δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με κάποιον που μόλις έχασε τη μητέρα του από καρκίνο. Υπάρχει και όριο και στην πλάκα.  Όταν όμως κάποιος ανακαλεί μια – ούτε καν δήλωσή του, κόπι πέιστ ενός ανεκδότου είναι – έκφραση που αναπαρήγαγε, το θέμα είναι και πρέπει να είναι λήξαν. Ναι, είναι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να προσέχει. Εκπροσωπεί την Ελλάδα και πρέπει να προσέχει δύο φορές. Ναι, ήταν βλακεία το τουιτ. Ανακάλεσε, ζήτησε συγγνώμη, τελειώσαμε. 

Η πλάκα είναι ότι το θέμα το κίνησε πρώτη η ΔΗΜΑΡ ! Η ΔΗΜΑΡ ! Ναι, ναι, αυτό το κόμμα της Ρεπούση με τον συνωστισμό στη Μικρασιατική καταστροφή και την απώθηση των Ιταλών στο μέτωπο του 40! Το κόμμα του Ψαριανού που δεν θέλει τα θρησκευτικά στα σχολεία. Το κόμμα της Δραγώνα. Αυτοί μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα των άλλων όταν δεν γουστάρουν τα δικαιώματα των Ελλήνων. 

Υποκρισία, κουλτούρα της πλάκας και παίζουν με τη ζωή ενός κοριτσιού που δεν ξέρεις πως θα της βγει αυτό το σοκ. Να προετοιμάζεσαι, να παλεύεις, να αγωνίζεσαι και από μια βλακεία να δέχεσαι κόκκινη κάρτα. Είναι άδικο! Όταν κάποιος διπλοπαρκάρει, δεν του παίρνεις το δίπλωμα για 10 χρόνια. Κάθε παράπτωμα έχει συγκεκριμένη ποινή. Κάνε της επίπληξη. Όχι αμέσως αποβολή! Δεν λέω ότι αυτό που έγραψε ήταν καταπληκτικό και καλά έκανε. Χαζαμάρα ήταν. Ούτε καν ανθυποχιούμορ. Με την βλακεία των ιθυνόντων τα έχω που έσπευσαν να καρατομήσουν μια κοπέλα λες και αυτή φταίει για τα προβλήματα της Ελλάδας. 

Λες και οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι με το πνεύμα της αρχαιότητας. Ένα σόου είναι ντοπαρισμένων αθλητών, - τα λες και αθλοπρεζάκια – σε έναν τεράστιο κύκλο συμφερόντων, δισεκατομμύριων, deals, έργων, διαφήμισης, μαύρης εργασίας και χορηγών. 

Ας σταματήσει το παραμυθάκι ότι ο Έλληνας είναι ρατσιστής. Χρόνια ολόκληρα παρέχουμε φιλοξενία σε αλλοδαπούς τουρίστες. Στο μπάσκετ – κυρίως -  ούτε ένας μαύρος αθλητής δεν είχε πρόβλημα στη χώρα μας και μάλιστα με την Εθνική μας έπαιξε ο Μπατίστα και ο Σχορτσιανίτης. Ακόμα και η Νέρι Νιαγκουάρα μας εκπροσωπεί στην κολύμβηση. Όταν όμως μας φόρτωσαν πάνω από ένα εκατομμύριο εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες, με ότι αυτό συνεπάγεται,  δεν μπορούμε και να επιχαίρουμε. 

Είναι εξαιρετικά λυπηρό ότι ενώ όλη η κοινωνία είναι υπερ της Βούλας, η απόφαση δεν ανακαλείται. Ακόμα χειρότερα ότι οι συναθλητές της κάνουν σα να μη συμβαίνει τίποτα. Μόνο για την πάρτη τους… 

Καλά το πάτε αλήτες και ρατσιστές κατά των Ελλήνων. Καλά το πάτε. 
Στο τέλος, Χρυσαυγίτες θα μας κάνετε όλους. 

Υγ. Ξεκινούν οι Ολυμπιακοί αγώνες. Χρρρρρρρρρρψψψψψψψψψψψψψψ…….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια