Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΘΡΑΚΗΣ


Επειδή εμείς στην Αθήνα κοιμόμαστε και ως ελληνικός λαός φωνάζουμε μόνο τα λεφτά, δες στο βίντεο τι γίνεται μέσα στην ίδια μας τη χώρα και μάλιστα στη Θράκη. Ο Ντεντέ, είναι δημοσιογράφος που τον έχει φιλοξενήσει πολλές φορές ο Τριανταφυλλόπουλος στις εκπομπές του με πολλαπλές αβρότητες και εκεί μας κάνει το δημοκράτη και τον φιλειρηνιστή. Στο βίντεο μας λέει Γκιαούρηδες σε ένα λογύδριο μίσους. Αν τα λέγαμε εμείς αυτά μέσα στην Τουρκία, οι Γκρίζοι Λύκοι θα μας είχαν πετάξει στο Βόσπορο: 


Εξαιρετικά αφιερωμένο στους ψηφοφόρους των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Αριστεράς της Ρεπούση και του Ψαριανού,  των Οικολόγων Πράσινων, του Βαλιανάτου  και όλων όσων ξέχασαν ότι είμαστε μια χώρα που έχουμε και εθνικά προβλήματα. Δεν είμαστε απλώς μια κοινότητα που μας έκοψαν τα λεφτά. 

Δυστυχώς αν είχαμε σοβαρούς Έλληνες πολιτικούς, αυτούς που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια, αυτοί οι κύριοι θα έπρεπε να είχαν απελαθεί άμεσα. Όπως επίσης θα έπρεπε το Τουρκικό προξενείο να κλείσει. Δεν καταλαβαίνω και ποιος ο λόγος να υπάρχει από τη στιγμή κατά την οποία υπάρχει ήδη η Τουρκική πρεσβεία. 

Το βίντεο είναι του 2007 αλλά πιστεύει κανείς ότι έχουν αλλάξει άποψη;



1 Λογομαχιες:

Δέσποινα είπε...

Αχ,αυτά είναι πιο σοβαρά κι από τα λεφτά κι από τα μνημόνια,αλλά ποιος δίνει σημασία από αυτούς που πρέπει;

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια