Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

PLAY OFF SUPERLEAGUE

Μου έλεγε ενας φίλος πριν από λίγες μέρες ότι τα play off στο ποδόσφαιρο είναι αποτυχία γιατί κανονικά το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώνει, όπως το ξέραμε πάντα, στους δυο γύρους. Δεν είναι δίκαιο πχ για μια ομάδα να τερματίζει δεύτερη και μετά τα play off να βγαίνει 5η.
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια.
Με τα play off

Οι ομάδες αποκομίζουν μεγαλύτερα έσοδα που τα εχουν μεγάλη ανάγκη, ειδικά αυτή την εποχή

Εξακολουθούμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο αντι να τελειώσει το πρωτάθλημα από τον Απρίλιο. 4 μήνες αποχής θα ηταν αφόρητα πληκτικοί. Ασε που για να εχουν υλη οι αθλητικές εδημερίδες σε περίοδο αθλητικής ανομβρίας,  θα μας έσκιζαν στις φήμες, στα σενάρια και στις μετεγγραφές που δεν θα γίνουν ποτέ. Τουλάχιστον τώρα υπάρχει θέμα συζήτησης. Η μπάλα.

Προτιμώ να βλέπω 4 φορές ΑΕΚ – ΠΑΟ και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, παρά το Ολυμπιακός – Κάτω Σούρμενα ή να προστεθούν άλλες δυο χαμηλού επιπέδου ομάδες στο ήδη χαμηλού επιπέδου ποδόσφαιρο μας. 

Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να βλέπεις 4-5 ντέρμπι παρά αδιάφορα παιχνίδια που ειδικά προς το τέλος του πρωταθλήματος, δεν έχουν κανένα νόημα. 

Βρίσκω ούτως ή αλλως  πιο δίκαιο το σύστημα των play off από το πρωτάθλημα. Αν είσαι σοβαρός, παίρνεις το πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το εξαργυρώνεις. Ετσι, δεν εχουμε τα «ναι αλλά εκει μας έσφαξαν, εκει μας έγδαραν και εκει μας πιστόλισαν»

Καταλαβαίνω ότι τη συγκεκριμένη διαδικασία τη βαριούνται οι ποδοσφαιριστές γιατί κουράζονται καθώς προπονούνται περισσότερο και δίνουν αγώνες και οι προπονητές γιατί κρίνονται, αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω κακομαθημένους πολυεκατομμυριούχους πιτσιρικάδες, ούτε είμαι δημοσιογράφος για να τους πουλάω φιλίες και να γράφω εναντίον των play off.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια