Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΕΚ


Είμαι κατά της ένστασης της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εφόσον το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά και μόνο στον αγωνιστικό χώρο, δεν με νοιάζει αν και τι έγινε στα αποδυτήρια.
Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει ενας τύπος που νομίζει ότι είναι ο παμμέγιστος αυτοκράτορας ολων και ακούει στο όνομα Αχιλλέας Μπεος. 

Δεν μπορεί αυτός ο κύριος να κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει, να απολαμβάνει ασυλίας και να μην τον ακουμπάει κανένας. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι φοβούνται και αρκούνται απλως στην καταγραφή των γεγονότων. 

Αλλωστε ο ιδιος ελεγε στα mp3 «θα κατέβουν Τσετσένοι, Ρώσοι και δεν θα μπορώ να τους κρατήσω». Οπότε καταλαβαίνεις για τι παλικάρι μιλάμε. 

Για τον Μπεο λοιπόν και μόνο, ας την κάνει την ένσταση. Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνει το ελληνικό κράτος. Τα στραβά μάτια ή θα εφαρμόσει το νόμο; 

Ο νόμος είναι υπερ της ΑΕΚ, αλλά η αλαζονεία και η έπαρση του ανδρός, τον εχει γραμμένο. 

Συμψηφίσμοι με τον Βάλνερ, δεν στέκουν. Σε εκείνη την υπόθεση, αν έπρεπε να τιμωρηθεί κάποιος, ηταν η ΕΠΟ. Η Καλαμαριά ρώτησε αν μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει, έλαβε άδεια από την ΕΠΟ και το έκανε. Μετά, τιμωρήθηκε η Καλαμαριά και ο Θρύλος μάγεψε με άλλο ενα πρωτάθλημα που πήρε…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια