Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Καλησπέρα αγαπητέ Ύποπτε,

Παρακολουθώ από την άνοιξη το μπλογκ σου με πραγματικά ιδιαίτερη
εκτίμηση και ενδιαφέρον όλα τα θέματα σου αλλά επιπλέον ενδιαφέρον τρέφω
για τα γυναικεία θέματα.  Δε θέλω να σε κουράσω αλλά επειδή πιστεύω ότι κάτι ξέρεις παραπάνω για  αυτά θα ήθελα και τη δικιά σου γνώμη.


Να μιλήσω πρώτα λίγο γενικά για μένα: Είμαι 20 χρονών φοιτητής πιστεύω αρκετά εμφανίσιμος (τεσπα πάνω του  μετρίου) ψηλός και γυμνασμένος πάλι πάνω από το Μέσο Όρο. Με τις γυναίκες τα πάω μέτρια θα έλεγα. Δεν έχω κάνει κάτι με πολλές αλλά έχω βγει με αρκετές. Με μια μόνο είχα προχωρήσει λίγο παραπέρα αλλά τελικά εγώ δε ήθελα κάτι παραπάνω. Με άλλες 2 έχω κάνει «σχέση» τόσο μεγάλη που στο 2ο ραντεβού δε φτάσαμε. 


Γενικά είμαι πολύ άνετος πλέον με τις γυναίκες (ίσως και να ναι κακό
αυτό) και από άποψη καμακίου αλλά και ομιλίας. Γενικά είχα μερικές απρόβλεπτες κατακτήσεις χωρίς να τις θέλω. Απλά  εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Αλλά φυσικά επειδή δε θέλω να μαζεύω θαυμάστριες  και φίλες απέρριπτα πολύ ευγενικά.
 Έτσι λοιπόν θέλω να σου αφηγηθώ την τελευταία ιστορία μου (ίσως κάνω και
μερικές παρενθέσεις για την προτελευταία (τον Αύγουστο) επειδή μοιάζουν
πολύ) και ,όχι μόνο να μου προτείνεις λύσεις, αλλά και να μου παραθέσεις
οποιαδήποτε σκέψη για το περιστατικό αλλά και γενικότερα με μένα(βλέπε
παραπάνω). Πριν 10 μέρες το Σάββατο είχα βγεί για ποτό με κάτι φίλους σε ένα
μπαράκι-ορθάδικο. Μετά από ώρα ήρθαν στο διπλανό τραπέζι 3 κοπέλες. Μετά
από λίγη ώρα παρατήρησα ότι με κοιτά, το ίδιο παρατήρησαν και οι φίλοι
όταν είχα στραμένη τη πλάτη μου. Τέλος πάντων μετά αλληλοκαρφώθηκαν τα
βλέμματα μας και αφού χαμογέλασε της χαμογέλασα. Ε θεώρησα ότι θα ήμουν
μεγάλος βλάκας αν δεν έκανα κίνηση να τη γνωρίσω και έτσι έκανα με
πρόφαση να βγω και εγώ φωτο με αυτή(βγάζανε φώτο μεταξύ τους). Αφού
είπαμε τα κλασικά με πρόφαση ότι έχει πολύ θόρυβο ανταλλάξαμε τηλέφωνα
για να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή. Μετά από κανά 2 ώρες και αφού είχαμε φύγει και με τη προτροπή ενός  μεγαλύτερου (τελικά το μετάνιωσα) στέλνω ένα sms του στυλ: από τη πρώτη  στιγμή που σε είδα σε σκέφτομαι. Δε ξέρω αν μπορέσω να κοιμηθώ. Νωρίς το πρωί μου στέλνει ρωτώντας με αν τελικά κοιμήθηκα και ότι «ειλικρινά χάρηκα που σε γνώρισα». Ε μετά το μεσημέρι επικοινωνήσαμε και μετά από μερικά sms μου είπε ότι δε θα βγει εκείνη τη μέρα(Κυριακή) γιατί είχε δουλίτσες νωρίς το πρωί της επόμενης.

Δευτέρα νεκρή και φτάνουμε Τρίτη όπου την παίρνω 2 τήλ 12.00 και μία ώρα
μετά και δεν απάντησε σε κανένα. Τελικά το απόγευμα μου στέλνει και μου
λέει ότι δούλευε γι αυτό και δεν απάντησε. Ε την παίρνω τηλ αφού τη
ρώτησα αν έχει χρόνο να μιλήσουμε. Την παίρνω μιλάμε τι κάνεις πως πέρασες κλπ και της λέω ότι το μεσημέρι θα πήγαινα για καφέ με φίλους και ότι ήθελα να έρθει και αυτή(ψέμα).  Είπα το κλασικό «ε αν είναι κανονίζουμε άλλη φορά» και τέσπα με ρώτησε τι θα έκανα την επόμενη μέρα. Της είπα ότι μάλλον θα μια ελεύθερος και ότι θα την έπαιρνα τηλ εγώ για επιβεβαίωση. Ε την Τετάρτη τη πήρα και με λίγα λόγια βγήκαμε σε ένα μπαράκι κέντρο που αυτή πρότεινε. Για να μη
πολυλογώ θα το χαρακτήριζα ένα απλό φυσιολογικό 1ο ραντεβού. Είχε
διάθεση άνοιγε θέματα, με ρωτούσε κλπ. Από εδώ και πέρα ήμουν απίστευτα
και άθελα μου ξενέρωτος. Στο τέλος τη πήγα σπίτι της και κάτω από αυτό
όταν σταμάτησα την ρώτησα αν της αρέσουν οι εκπλήξεις(έτσι είχε πει πριν
στο μπάρ) και με ρωτά τι έκπληξη. Επειδή δεν ήθελα να τη τρομάξω της
είπα ότι ήθελα να τη φιλήσω. Ε μουρμούρισε ,σκυμένη ελαφρώς μπροστά, δε
ξέρω κλπ και τη πιάνω ελαφρώς από το σαγόνι τη στρέφω ελαφρώς προς το
μέρος μου και τι φιλώ για 2-3 δεύτερα μέχρι να αποτραβηχτεί. Σε αυτό το
σημείο μου έρχεται και λέω τη βλακεία. «Μου άρεσε και θα ήθελα ένα 2^ο »
Και δε μου έδωσε με τη δικαιολογία ότι πρέπει να ανέβει πάνω, ξυπνάει
νωρίς κλπ Η 2η συνεχόμενη ξενέρα μου (απορώ με τον εαυτό μου), αφού γύρισα σπίτι μου στέλνω την ίδια βλακεία: τι μου έκανες πάλι, δε ξέρω αν θα με πιάσει
ύπνος κλπ. Την επόμενη το μεσημέρι μιλάμε μέσω sms και λέμε τα κλασικά πως περάσαμε κλπ, ώσπου τη ρωτάω πως της φάνηκε η χτεσινή έκπληξη. Και μου στέλνει ακριβώς αυτό: «να σου πω την αλήθεια δε θέλω να πιστεύεις ότι υπάρχει
περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ μας. Ας το αφήσουμε στο φιλικό.»
Απαντώ εγώ: «οκ γλυκειά μου, εγώ πάντως θα ήθελα να ήμασταν λίγο πιο
κοντά. Αλλά δε πειράζει, πρέπει να το νοιώθεις και εσύ όμως για να γίνει
αυτό»
Αυτή: «χαίρομαι πάντως που με καταλαβαίνεις. Να περνάς καλά και αν είναι
θα τα πούμε άλλη φορα. Καλό βράδυ.»
Εγώ: «Καλό βράδυ και σε σένα. Χάρηκα για τη γνωριμία. Θα ξαναμιλήσουμε…
Φιλιά»
Και εγώ τώρα σε ρωτώ: ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ?
Πες μου οποιαδήποτε σκέψη σου δίχως παρεξήγηση, όχι μόνο στα όρια αυτού
του περιστατικού αλλά και γενικά τι φταίει σε μένα. Αυτή τη φορά ήμουν τυχερός αλλά πολύ σπάνια φτάνω μέχρι αυτό το σημείο. Το ίδιο και χειρότερα έγινε και το καλοκαίρι όπου μέσω ξαδέρφης γνώρισα τη κολλητή της και από ότι έμαθα με καραγούσταρε και καιγόταν( λόγια της ξαδέρφης αλλά και της ίδιας στο 1ο ραντεβου).

Εκει εν ολίγοις φιλιόμασταν πολλές ώρες και την επόμενη μου έστειλε
πρώτη σμς με γλυκόλογα αλλά τις επόμενες μέρες απέφευγε ,με δικαιολογίες
πιστεύω, να βρεθούμε. Τεσπα σταμάτησα να στέλνω και δεν ενδιαφέρθηκε ξανά.
Γενικά δεν έχω πρόβλημα με την απόρριψη ειλικρινά αλλά σιχαίνομαι να
παίρνω θετικά σημάδια και μετά να μένω σα μπούφος.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σου και ανυπομονώ για την
απάντηση σου.


Μενέλαος


= = =
Και η απάντησή μου
= = =



Καλησπέρα φιλε Μενέλαε και σε ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία και τα καλά σου λόγια.

Βαζεις πολλά θέματα σε ένα μήνυμα. Ας πάμε σε αυτό που σε μπέρδεψε.
Δεν θέλω να σε κατηγορήσω ότι έκανες το α, ή το β λάθος. Άλλωστε μην ξεχνάς πως ολοι οι άνθρωποι εχουν δικαίωμα να αλλάξουν άποψη. Κάποιος να κάνει μια αρχική καλή εντύπωση και μετά κάνει κάτι που μας ξενερώνει. Ανθρώπινο.

Εσυ παρουσίασες μια αντίφαση. Από τη μια η κοπέλα δεν σε καταγοήτευσε και όπως λες στο ραντεβού ησουν ξενέρωτος και από την άλλη της έστειλες «θανατερά» μηνύματα, απαίτησες φιλιά οπότε η κοπέλα υπέθεσε πως θα έψαχνες μια εφήμερη εμπερία, εκείνη δεν ηταν διαθέσιμη για αυτό  και σε χαιρέτησε.

Το πρώτο sms «από τη πρώτη στιγμή που σε είδα σε σκέφτομαι. Δε ξέρω αν μπορέσω να κοιμηθώ» ηταν μέγιστη μαλακία καθώς δεν γνωριστήκατε καν. Η κοπέλα το διασκέδασε και σου έδωσε την ευκαιρία να βγείτε. Κάποια άλλη πιθανώς να τρόμαζε. Να σε περνούσε για λιγούρη, για άτομο που έχεις να δεις γυναίκα από το Πάσχα ή για καραγκιόζη που λες σε ολες τα ίδια για το κρεβάτι και μόνο. Αυτός που σε συμβούλεψε είναι άσχετος και είμαι σίγουρος πως το μόνο που κάνει είναι για πουλάει μούρη για δικές του ιστορίες ότι και καλά εχει πάρει τη μισή Αθήνα. Ή να σε έβαλε να της στείλεις αυτό το μήνυμα για να σπάσει πλάκα μαζί σου.

Μετά, αφου κατόπιν συννενόησης βγήκατε, ΑΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ, μου γράφεις «Από εδώ και πέρα ήμουν απίστευτα και άθελα μου ξενέρωτος». Αυτά φίλε μου δεν γίνονται ούτε στο playstation. Τι σημαίνει άθελα; ΗΘΕΛΕΣ και ησουν ξενέρωτος. Ιδιαίτερα όταν βλέπεις ότι η κοπέλα ΗΘΕΛΕ να μάθει για σένα, να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε, σημαινει ότι ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Μετά, από το πουθενά της πέφτεις! Ε, θέλεις ρε φίλε να σε πάρει στα σοβαρά; Για αυτό και σε έστειλε! Το πλεον φυσιολογικό δηλαδή!

Είναι για μένα προφανές πως η κοπέλα σε γούσταρε αλλά πριν σου κάτσει ήθελε να δει και από σένα ένα ενδιαφέρον. Εσυ της φέρθηκες όπως σε ένα σουβλάκι. Το είδες, το έπιασες στο χέρι και πήγες να το φας χωρίς να ζητήσει τη γνώμη του! Πάντως, δεν χάνεις τίποτα, πάρε ένα τηλέφωνο αυτή την κοπέλα και ζήτησε της να βγείτε. Σε φιλικό επίπεδο. Αν δεχθεί, ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ στο ραντεβού. Αν η συνάντηση σας πάει καλά, θα δεις ότι θα έρθει αυτή σε σένα και οι φιλίες θα πάνε περίπατο.  

Επίσης φίλε μου, στέλνεις πολλά sms. Κόφτα. Αν σε νοιάζει ενας άνθρωπος, πάρε τηλέφωνο. Να μιλήσεις. Να κανονίσεις να βρεθείς. Τα sms άφησε τα για διαδικαστικά θέματα.

Στην άλλη ιστορία που μου έστειλες, είναι εντελώς τελείως διαφορετική. Η κοπέλα απλως άλλαξε γνώμη. Γιατί; Από το μπορεί να ήθελε κάποιον άλλον, μπορεί να ήθελε απλως να τονώσει το ηθικό της ότι είναι επιθυμητή, μπορεί αν γουστάρει φάσεις αλλά όχι σχέση,  μέχρι το να μη φιλάς ωραία. Παλιότερα και μενα με βασάνιζαν κάτι τέτοια, γιατί παρα τις αρχικές θετικές ενδείξεις μετά αρκετές κοπέλες στρίβουν αλλά κατέληξα ότι το καλύτερο που εχω να κάνω είναι αφενός να μη φορτίζω/πιέζω αφετέρου να μην παρακαλάω. Συνέχιζα τον δρόμο μου. Άλλωστε οι γυναίκες είναι κυκλοθυμικές. Απόψε σου κάθονται με ευκολία και αύριο το μετανοιώνουν για να μην τις πεις πουτάνες και ξενερώνουν.

Κατά τα άλλα, μια χαρα παιδί είσαι και μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Θα τη βρεις την άκρη σου. Βγες, γνώριζε, επικοινώνησε, τρίψου με τις κοπέλες και θα έρθει και μια που να ταιριάζετε. Αυτό που μου έγραψες «Αλλά φυσικά επειδή δε θέλω να μαζεύω θαυμάστριες και φίλες απέρριπτα πολύ ευγενικά», δεν συμφωνώ. Όλα χρειάζονται σε αυτή τη ζωη σενιόρ. Βγες από το καβούκι του εγω σου και πήγαινε να βρεις το εσυ. Μόνος σου. Χωρίς συμβουλές. Ούτε μεγαλύτερων ούτε bloggers.
Εχε καθαρό νου στο τι θέλεις, τι είναι αυτό που σου ταιριάζει και πήγαινε να το βρεις.

Τέλος βρες σε παρακαλώ λίγο χρόνο να διαβάσεις αυτά:

Ελπίζω να σε βοήθησα. Σε ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία και την εμπιστοσύνη.

Καλη δύναμη

Suspect



1 Λογομαχιες:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τι επιστολή ήταν αυτή, ρε παιδί μου;

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια