Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΦΙΛΙΑ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. THE FINAL CUT


Αγαπημενη μου φιλη και μελετητρια μου, προσπαθησε να με στριμωξει. 

-         Υποπτε, εσυ δεν ησουν αυτος που εδώ http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2006/10/blog-post_14.html και εδώ http://suspect-enjoys-the-silence.blogspot.com/2006/10/round-2.html ελεγες ότι δεν μπορει να υπαρξει φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικας; Από τοτε δεν εχεις αλλαξει αποψη ή υποκρινεσαι;

Σωστη η παικτρια…
Ο εξυπνος ανθρωπος αλλαζει γνωμη, ο χαζος ποτε.
Από τοτε περασε καιρος, αλλαξα παραστασεις και τωρα πια μπορω να πω ότι εχω φιλες. Αρκετες.

Στην αρχη παντα υπαρχει μια ερωτικη ατμοσφαιρα.
Μικρη, μεγαλη, αδιορατη αλλα κατι ηταν στον αερα…
Ειτε από τη μια, ειτε από την άλλη πλευρα.

Σε σχεσεις μεταξυ αλλου φυλου υπαρχει μια ερωτικη χροια που σε/την ελκει. Είναι φυσιολογικο. Γεννηθηκαμε για να μας αρεσουν οι γυναικες και αντιστροφως. Μπορει καποιοι να πιστευουν ότι γεννηθηκαν αντρες για να ερωτευονται ανδρες και πιστευω ότι αυτό εχει την ιδια λογικη βαση με τον ισχυρισμο ότι το ζασταβα κανει τα 0-100 σε 2 δευτερολεπτα.

Από κει και περα, αυτό που σε μενα επαιξε σημαντικο ρολο είναι η αναγνωριση της αξιας του αλλου. Ανεξαρτητως αν εφαγα ή αν εριξα χιλοπιτα, δεν ειχα κανενα προβλημα να αναγνωρισω ότι η κοπελα αξιζε ως ατομο.

Επισης δεν ειχα κανενα εγωιστικο κομπλεξ ( αν ημουν εγω αυτος που ειχε εισπραξει την ερωτικη απορριψη ) να συνεχισω να κανω παρεα.

Προσωπικα λοιπον με τις φιλες μου, ειδα σε βαθος χρονου πως είναι καλυτερα ετσι καθως ως πιθανο ζευγαρι δεν θα ειχαμε ευτυχη καταληξη και το πιο πιθανο είναι να καταληγαμε στο αστυνομικο τμημα για ανταλλαγη μηνυσεων!

Μπορει στην αρχη να υπαρχει ένα φυσιολογικο ερωτικο ενδιαφερον αλλα στη συνεχεια καταλαβα πως δεν θα ταιριαζαμε.
Στο πλασιο της κοινωνικοτητας, μαθαινεις. Προσεγγιζεις τον κοσμο του αλλου φυλου ( που με εχει βοηθησει παααααααρα πολύ να ερμηνευσω συμπεριφορες, τασεις και εκλαμψεις ) ανταλασσεις αποψεις, βλεπεις άλλη οπτικη γωνια. Από θεματα τυπου τι δωρο να παρω, μεχρι τη διακοσμηση, το γουστο και το στιλ.  Ενας εντελως τελειως διαφορετικος κοσμος που η γνωση του φερνει τη συνθεση.

Οι φιλες μου ηταν αυτές που περισσοτερο μου σταθηκαν στις δυσκολιες που περασα. Πιθανολογω πως για λογους DNA τις επιασε ένα μητρικο, μια φροντιδα και προστρεξαν όταν εκανα την εγχειριση στο γονατο.

Εφοσον τα πραγματα είναι ξεκαθαρα, ( θεμα που συνηθως σηκωνει μεγαλη συζητηση ) η φιλια με γυναικες είναι εξαιρετικα χρησιμη. Ασε δε, που μπορεις να κανεις και μια καλοσυνη ( όπως ετυχε σε μενα ) συστηνοντας φιλο και φιλη με αποτελεσμα σημερα να είναι ένα ευτυχισμενο ζευγαρι!  

Όμως ειμαι σαφης και καθετος. Δεν υπαρχει ιχνος ερωτισμου γιατι τοτε η φιλια δεν θα ηταν ανιδιοτελης αλλα υποκριτικη. Υπο αυτό το πρισμα, ναι, μπορει να υπαρξει.

Δεν αντιλεγω ότι είναι πολύ δυσκολο, εξαλλου οι φιλες μου δεν είναι παρα πολλες,  αλλα αν επιτευχθει είναι πολλαπλα ωφελιμo….



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια