Κυριακή 17 Μαΐου 2009

EUROVISION


Δεν μου αρεσει που ο συγκεκριμενος θεσμος εχει γινει μια υπερβολη για τους Ελληνες ειτε εθνικης καταστροφης ειτε εθνικης υπερηφανειας. 

Θα μου αρεσε αν ηταν ένα φεστιβαλ συναντησης πολιτισμων. Αυτό που βλεπουμε είναι ένα φτηνο ποπ φεστιβαλ που ολοι τραγουδανε στα αγγλικα ειτε καθαρα ποπ ειτε ένα μπασταρδεμενο εθνικ που δεν αντεχεται. 

Σουξεδακια που τα ξεχνας σε μια εβδομαδα χωρις να εχουν να προσφερουν κατι καινουριο στη μουσικη. Το this is our night του Ρουβα ειναι ενα συμπαθητικο χορευτικο τραγουδακι κατα τα προτυπα του shake it, το οποιο ( οπως και ολα τα υπολοιπα του Ρουβα ) θα ξεχαστει πολυ γρηγορα. 

Δεν μου αρεσει επισης το παζαρι των ψηφων όπως ας πουμε εχουμε εμεις με την κυπρο ή οι χωρες της πρωην γιουγκοσλαβιας ή αυτές τις βαλτικης. Χαιρομαι για 10 δευτερολεπτα αν παμε καλα και ακομα λιγοτερο αν δεν κανουμε και τιποτα της προκοπης. 

Εν κατακλειδι, δεν είναι κακο να παραδεχθουμε ότι το τραγουδι της Νορβηγιας ηταν το καλυτερο όπως επισης ότι η εβδομη θεση στους 25 συμμετεχοντες δεν είναι αποτυχια. 

υγ. Μαθηματα περιτεχνης διπλωματιας. Υψηλες βαθμολογιες στο ανοστο τσεφτετελι της Τουρκιας αλλα πληρης ενταξη, Γιοκ! Παρτε δεκαρια στη Γιουροβιζιον και μη μιλατε! 








0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια