Δευτέρα 16 Απριλίου 2007

ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Εχει πλακα να πιανεις το τζοκερ αλλα εχει ακομα μεγαλυτερη πλακα να μη σε διδασκει ουτε καν η προσφατη ιστορια!

Τις τελευταιες μερες παπαγαλοι εξ Αγγλιας εχουν ξεκινησει μια ωραιοτατη εκστρατεια λασπης ότι δεν ειμαστε σε θεση να διοργανωσουμε τον τελικο της κορυφαιας διασυλλογικης του κοσμου, ότι μπορει και να μας παρουν την διοργανωση, ότι ανησυχουν πολύ, ότι εχουμε αργησει και λοιπα χαρωπα που μας ελεγαν και για την Ολυμπιαδα και μετα μας ζητουσαν συγγνωμη.

Άλλο που δεν ηθελαν οι καταστροφολογοι γκρινιαροκλαψιαρηδες Ελληνες δημοσιογραφοι να τα αναπαραγουν και να τους δωσουν και 100 κιλα παραπανω τραγικης αποχρωσης.

Ειμαστε εμπειροι από μεγαλες διοργανωσεις. Εχουμε μεγαλη επιτυχια σε αυτές και για αυτό και συνεχιζουν να μας εμπιστευονται και μας τις δινουν. Το ότι καθυστερουμε λιγο, αυτό είναι στη φυση μας αλλα προλαβαινουμε. Ολο και ολο ένα παιχνιδι είναι και όχι διοργανωση 15 ημερων.

Το ότι πλακωθηκαν 400 ατομα και σκοτωθηκε ενας στην Παλληνη μπορει από μονο του να είναι σημαντικο αλλα αφενος είναι εσωτερικης καταναλωσης, αφετερου δεν εχει καμια σχεση με τον τελικο.

Μπορει στη χωρα μας να εχουμε σημαντικα προβληματα, λιγοτερο σημαντικα που τα διογκωνουν τα πολλαπλα μαζικα μεσα επιρροης αλλα δεν θα δεχθω ότι ειμαστε ανικανοι, αχρηστοι και ότι κινδυνευει η εικονα της χωρας μας. Επικαλουνται τις τιμωριες των ομαδων μας και της εθνικης. Λες και ειμαστε η μοναδικη χωρα στον κοσμο που γινονται διαφορα ντραβαλα. Οι αλλοι, οι και καλα πολιτισμενοι.

Πρωτοι από ολους θα φροντισουν οι ιδιοι οι Αγγλοι να μη μας ερθουν οι ουγκα ουγκα στη χωρα μας γιατι θα εχουν αμεσες συνεπειες στις ομαδες τους. Εκτος και αν μας εκβιαζουν για να διαθεσουμε καμια 15.000 αστυνομικους για να φυλανε τους μεθυσους. Ο τελικος δεν είναι αυριο αλλα σε 45 μερες. Εχουμε καιρο να δουμε τι θα τους κανουμε και ειμαι σιγουρος ότι δεν θα ανοιξει μυτη. Όταν οι ελληνικες αρχες εχουν αντιμετωπισει και χειροτερους βησιγοτθους, οι Αγγλοι θα είναι παιχνιδακι.

Ακομα δεν τον ειδαμε, Γιαννη τον βγαλαμε. Προτιμω τις επικρισεις μετα τον αγωνα παρα το πρηξιμο εκ των προτερων χωρις τελικο αντικρυσμα.

Δεν λεω, να εχουμε το νου μας και να το διοργανωσουμε σωστα το παρτι.

Όμως αυτή η προπαγανδα κινδυνολογιας με την αμεριστη συμπαρασταση των οικαδε καταστροφολογων δεν αντεχεται…



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια