Δευτέρα 16 Απριλίου 2007

ΓΚΕΚΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Απομακρυσμενος στο στρατηγειο μου στα μικρα αλλα ανεξαρτητα νησια Γκαλαπαγκος καγχαζω. Βροντερα.

Δεν με πειραζουν οι δημοσιογραφοι. Αυτοι εξ ορισμου θελουν να εχουν αναγνωστες προβατα για να αγοραζουν τις φυλλαδες τους. Αν οι αναγνωστες ειχαν κριση, πιθανως ολοι αυτοι να επαιζαν κιθαρα και να ειχαν σουξε στα πολιτιστικα κεντρα διασκεδασης που μας τροφοδοτουν με τα βισσοβανδογαρμπη ακουσματα και λαηφσταηλ.

Αναρωτιεμαι πως είναι δυνατον να πιστευει κανεις τα διαφορα σεναρια ότι ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναϊκος ετοιμαζονται, μαγειρευουν, σκοπευουν να, βολιδοσκοπουν τους Γκεκα και Κυριακο για επαναπατρισμο.

Την κοινη λογικη τη ρωτησαν;

Φανης Γκεκας:

Εφυγε από τη χωρα μας με την ταμπελα του χασογκολη, εν μεσω χλευης και περιφρονησης, με μεγαλη χαρα ελεω της ελευσης Σαλπιγγιδη και στο γερμανικο πρωταθλημα είναι αυτή τη στιγμη πρωτος σκορερ. Το γερμανικο πρωταθλημα είναι ένα από τα 5 καλυτερα στην Ευρωπη και πεδιο δοξης λαμπρο ανοιγεται για τον συμπαθη Φανη από πλευρας ατομικης προβολης, μελλοντικου συμβολαιου και αγωνιστικης αξιας λογω ανωτερου πρωταθληματος.

Θελω να ρωτησω το οποιοδηποτε παλικαρι που γραφει ότι ο Γκεκας αποτελει στοχο ειτε των κοκκινων ειτε τον πρασινων, αν μπορει ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΕΝΑΝ, που ο Γκεκας θα μπορουσε να γυρισει πισω.

Για τα χρηματα;

Για το επιπεδο του πρωταθληματος μας;

Για τα γηπεδα;

Για τον κοσμο;

Για τους τιτλους και τις διακρισεις;

Από πού και ως που ο Γκεκας στην καλυτερη χρονια της ζωης του θα θελησει να γυρισει πισω;

Ακριβως τα ιδια με τον Κυριακο.

Ο Σωτηρης χαιρει εκτιμησης και είναι πιθανο η Αιντραχτ να αποτελεσει ένα καλο σταθμο για το επομενο ταξιδι. Τι να κανει να γυρισει στην Ελλαδα;

Και πως είναι δυνατον να το πιστευει ο αναγνωστης που το διαβαζει;

Τι είναι αυτό που θα προσφερει στον Ελληνα ποδοσφαιριστη το ελληνικο πρωταθλημα ώστε να γυρισει πισω;

Ο Κατσουρανης διαπρεπει στην Πορτογαλια που μπορει να μην εχει πολλες ομαδες επιπεδου Πορτο και Μπενφικα αλλα το ονομα του είναι πιο κοντα στα μεγαλα πρωταθληματα και συμβολαια της Ευρωπης. Ακριβως τα ιδια και για τον Καραγκουνη. Ειδικα αυτος εχει σκοπο ζωης να διακριθει και αφου δεν γυρισε όταν τον ειχαν στη ναφθαλινη, τοτε θα το κανει αφου πατησει τα 36.

Είναι δυνατον ο Σεϊταριδης και ο Μπασινας να αφησουν την Ισπανια για να πανε που;

Για τον μονο πιθανο, βλεπω τον Γιαννακοπουλο που δεν εχει την περσινη λαμψη και τα ματς με την Εθνικη που εκανε ηταν υποτονικα. Σε αυτόν θα εβλεπα τις περισσοτερες πιθανοτητες επαναπατρισμου αφου στην Αγγλια δεν διαπρεπει. Αλλωστε ο Ολυμπιακος δεν τον αναπληρωσε ποτε, αρα η θεση του είναι εξασφαλισμενη. Η εξαιρεση του ανωτερω κανονα είναι ο Γεωργατος αλλα η ιδιορυθμια του ανδρος τα εξηγει όλα.

Όταν ο Ελλην εξω είναι πετυχημενος και παει καλα, δεν γυρναει.

Ακομα και ανεκαθεν σε κοινωνικο επιπεδο ετσι συμβαινει.

Θα ερθει για τις διακοπες του, μπορει να πεταχτει για μια βολτα να χαλαρωσει, αργοτερα στη συνταξη του αλλα να αφησει τον πλουτο και τη δοξα για να βολοδερνει στην εγχωρια υλικη και πνευματικη πενια του κάθε καφρου, παραγοντισκου και δημοσιογραφαρου, θα είναι πυροβολημενος αν το κανει.

Και δεν είναι.

Και μην τα γραφετε.

Και μην τα πιστευετε.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια