Τετάρτη 28 Μαρτίου 2007

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗ....

Η φετινη χρονια πλην μιας φωτοβολιδας στο ch.l. ειναι εντελως τελειως αποτυχημενη σε ολα τα επιπεδα. 

1. Μπαλα δεν ειδαμε. Η ελευση Φερερ δεν εκανε καμια ουσιαστικη διαφορα πλην της ευγενους προθεσης για ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας αλλα η αποδοση και τα αποτελεσματα σε βαθος χρονου ηταν για τα μαυρα δραγκαλα. Λεγαμε για το καρκινωμα του Σαντος ο οποιος τουλαχιστον χτυπησε το πρωταθλημα. Εδω, ουτε μπαλα ειδαμε και απο το πρωταθλημα βγηκαμε νοκ - αουτ απο τα μισα του πρωτου γυρου!!! 

2. Ολοι οι πολυδιαφημισμενοι ταλαντουχοι πιτσιρικαδες που εχουμε δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τη μασχαλη του Νινη και του Τοροσιδη. Ναι, ξερω. Ο Τοροσιδης δεν είναι «γηγενης». Δεν πειραζει, αγορασε τον! Βρες τον και αγορασε τον! 

Που είναι το φοβερο και τρομερο δικτυο σκαουτερς, κατασκοπων, πληροφοριοδοτων και λοιπων ιστοριων της ΣΙΑ που τελικα δεν εχει αναδειξει ουτε έναν ταλαντουχο παικτη! Ουτε έναν! Ποιος είναι αυτος ο παικτης στη φετινη ΑΕΚ, νεος, με σταθεροτητα στην αποδοση του, με προσωπικοτητα και αξια; Συγχαρητηρια κερδισατε. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Κατι λιγα ο ενας, κατι ψιλα ο άλλος, κατι αναμεσα ο τριτος, ή του υψους ή του βαθους ο τεταρτος και τιποτα ο πεμπτος. Ολος ο πλανητης παιζει ποδοσφαιρο. Είναι πια τοσο δυσκολο να βρεθουν 2-3 ταλαντουχοι παικτες; 

3. Για το γηπεδο και το προπονητηριο οι γνωσεις μας ειναι τοσο μεγαλες για το τι θα γινει, οσο και οι δικες μου για τις νεες εξελιξεις στην κβαντομηχανικη και την αστροφυσικη

4. Αποτυχημενες μετεγγραφες και η χαρακτηριστικη περιπτωση του Λυμπε που 3 ολοκληρα χρονια παιζει μονος του στη θεση του καταντα σαν το γνωστο ανεκδοτο που λεει τι κανει ο ΑΕΚτζης οταν παιρνει το πρωταθλημα. Κλεινει το πλεϊ στεϊσον και παει για υπνο 

5. Η ερασιτεχνικη ΑΕΚ δεν πιστευω οτι εχει καμια σχεση με την ΑΕΚ. Σκετη απογοητευση.

6. Οι εξελιξεις με τους οργανωμενους δεν με ενδιαφερουν γιατι δεν νομιζω να μιλαμε για πανω απο 1000 ατομα και πιστευω οτι ειναι ενα παιχνιδι συμφεροντων που αφενος το αγνοω, αφετερου δεν θελω ουτε καν να το μαθω.

7. Τα ονοματα που ακουω να παρελαυνουν απο τα μαζικα μεσα επιρροης με κανουν και μειδιω. Μου φαινονται σαν τις πτωχες νοικοκυρες που τρεχουν στα σουπερ μαρκετ να αγορασουν απο το πανερι οτι υπαρχει σε τιμη ευκαιριας ακομα και ας μην το χρειαζονται. Χαρακτηριστικο παραδειγμα οταν ακουω για αριστερο χαφ οταν αυτη τη στιγμη στη συγκεκριμενη θεση διαθετουμε 4 παικτες! Επιπλεον δε, θεωρω την ολη κουβεντα αποπροσανατολιστικη για τα χαλια της ομαδας που απο τον χειροτερο Ολυμπιακο των τελευταιων 11 ετων ειναι 10 βαθμους πισω και αποκλειστηκε απο το Χαϊδαρι. 

8. Ολες τις πιθανες μετεγγραφες εχουμε πολυυυυυυυυυυυ καιρο να τις συζητησουμε. Απο σημερα μεχρι τον ....Σεπτεμβριο!!! Το θεμα ομως για μενα δεν ειναι αυτο. Το θεμα για μενα ειναι να μας παει η διοικηση της ομαδας τι ακριβως θελει να κανει. 

Τι να το κανω αμα στο ΔΣ βρισκονται μερικοι απο τους πλεον πλουσιους ανθρωπους στην Ελλαδα οταν στην ΑΕΚ γινεται απλως διαχειριση των εσοδων; Κοροιδευουμε τους οπαδους του Ολυμπιακου για το καλοκαιρινο παραμυθι που τρωνε για την ευρωπαϊκη καταξιωση αλλα και εμεις το ιδιο τρωμε για την εγχωρια. 

Πιστευω πως αν για λογους εγωισμου και ληξης των διαρκειας ο Σωκρατες αρχιζει και τα χωνει και αν ο ΠΑΟ αποκτησει σταθεροτητα και οχι ραβε ξηλωνε καθε χρονο, τοτε πολυ αμφιβαλλω αν του χρονου θα δουμε διαφορετικο εργο. γιατι ακομα και στο ch.l. να ξαναπαμε φετος, με δεδομενο το γκρουπ των αδυνατων, δεν στοιχηματιζω οτι θα ξαναπαιξουμε στους ομιλους.

Το μονο που παρατηρω στον εαυτο μου, ειναι οτι με αυτα και με αυτα τοσα χρονια, νοιωθω να αποστασιοποιουμαι. Κοινως, στα @@ μου και αν παιζει η ΑΕΚ, αν χασει, αν κερδισει, τα περισσοτερα ματς απαξιω να τα βλεπω και φετος μετα το θεαμα και τις πιστολιες στον Εργοτελη, δεν ξαναειδα αγωνα. 

τις προαλλες ειχα παει να αγορασω αθλητικες φανελες για το γυμναστηριο και το 5χ5 και ουτε καν κοιταξα τις κιτρινομαυρες. Προτιμησα φανελες της Εθνικης. Και αμαρτια εξομολογημενη, αν δεν υπηρχε το
www.aek.com που συμμετεχω τα τελευταια 7 χρονια σιγα μην ασχολουμουν περισσοτερο. 

Το ελληνικο ποδοσφαιρο χρονο με το χρονο δεν προσφερει θεαμα και δεν εχει ενδιαφερον. Στο πρωταθλημα του ενός, εχει νοημα ποιος θα βγει δευτερος ή τριτος; Μεγαλυτερη πλακα εχει να το διαβαζεις παρα να το βλεπεις. Γενικα παντως, αυτο που βλεπω οτι ενας ΑΕΚτζης διαγει χαλεπους καιρους. Στο ποδοσφαιρο μηδεν. Στο μπασκετ μηδεν. Στο γηπεδο-εγκαταστασεις-υποδομες, γελιο τρελο.

Στα λοιπα ερασιτεχνικα, ανυπαρκτοι. Κοινως, κουλουρια και αν συναντησω καποιον που θα αγορασει διαρκειας για την προσεχη αγωνιστικη περιοδο θελω πολύ να τον ρωτησω ΓΙΑΤΙ...



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια