Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2007

ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ

Βλεπω με αναμεικτα συναισθηματα την υπερπροβολη του 16χρονου Νινη στον ΠΑΟ. Από τη μια χαιρομαι που ένα παιδακι καταφερνει να αναδειχθει και ουσιαστικα να σωσει την ακομα μια αποτυχημενη χρονια για τον Παναθηναϊκο αλλα από την αλλη γελαω με τους συνεχεις υμνους στις ακαδημιες στην Παιανια.

Υπαρχει ενα μεγαλο παραμυθι στον ΠΑΟ σχετικα με τις φοβερες και τρομερες ακαδημιες και την καταπληκτικη παραγωγη παικτων. Σε 20 χρονια ο ΠΑΟ εχει βγαλει 4,5 παικτες Μπασινας Καραγκουνης Γκουμας Κυριακος και ο μισος ειναι ο Χαλκιας. 

Η τωρινη γενια ας ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ πρωτα και οχι να παιζει μια και να μην παιζει 3 και μετα τα ξαναλεμε. Οσο για τον Νινη, μακαρι το παιδι να παιξει καλη μπαλα γιατι ως ελληνικο ποδοσφαιρο, μετα τον Γιαννακοπουλο υπαρχει το χαος στη θεση του. Βεβαια, πιθανον να αντιτεινει καποιος ότι εβγαλε και άλλους παικτες: 

Ποια ειναι η φοβερη και τρομερη καριερα του Αλεξοπουλου; Οτι εφτασε 30 χρονων για να παιξει μια καλη σεζον στην ΑΕΚ ? Ο Σιμος που ακριβως παιζει και τι καταφερε στην καριερα του; Ο Κοτσολης εκανε μια καλη χρονια περυσι στην ....Λαρισα και φετος δεν ειναι και στα καλυτερα του.

Οι Δαρλας και Λεοντιου, ας καθιερωθουν πρωτα και τα ξαναλεμε Υπαρχουν βεβαια μερικες διαφορες. Αλλο πραγμα ειναι να βαζεις να παιζουν μικροι ( γιατι δεν εχεις φραγκο να παρεις αναγνωρισμενους - ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε ) Αλλο πραγμα ειναι να ΕΧΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΓΗΓΕΝΕΙΣ" Αλλο πραγμα ειναι να βαζεις μικρους οταν δεν πας για τιποτα Αλλο πραγμα ειναι να βαζεις μικρους οταν κανεις πρωταθλητισμο. 

Ομαδες που εκαναν πρωταθλητισμο και εβαλαν μικρους ηταν η ΑΕΚ και ο ΟΣΦΠ του Μπαγεβιτς και η ΑΕΚ του Φερερ. ( αν υποτεθει οτι φετος κανουμε πρωταθλητισμο ) και το ψιλοπροσπαθησε και ο Σαντος τη χρονια του που χασαμε το πρωταθλημα από τον Νατσουρα με Μπουρμπο - Κρασσα. Εστιασα στο οτι στον ΠΑΟ μας εχουν ζαλισει με τις ακαδημιες που δεν νομιζω οτι εχουν παραγει στην 20ετια αναλογο ογκο παικτων. 

Αντιθετα η ΑΕΚ δεν ειπε ποτε οτι εχει ακαδημιες. Επισης οταν λεω για καριερα δεν εννοω να εχει γυρισει τη μιση β εθνικη. 

Εννοω τιτλους - διακρισεις - εξωτερικο - μακροχρονια "προυπηρεσια" στην α εθνικη ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

υγ. το 0,5 το εβαλα στον Χαλκια γιατι τον ειχα δει οταν επαιζε στον Απολλωνα. Απο τοτε εχει να δει το αθλημα σοβαρα και αναλογικα με τα σωματικα του προσοντα και τις ευκαιριες που ειχε δεν εκανε ( κατα τη γνωμη μου) κατι της προκοπης...



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια