Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2007

ALL STAR GAME

Μια χαρα μου φανηκε οσο παρακολουθησα το all star game. Καλα τα καρφωματα, αγωνια στα τριποντα και φετος οι ξενοι επαιξαν καλα και εδωσαν θεαμα.

Το σημειο στο οποιο θελω να σταθω είναι η τηλεοπτικη καλυψη της ΕΡΤ που πρεπει να ηταν η χειροτερη ολων των εποχων για τη γιορτη του μπασκετ. Ισως να είναι η χειροτερη παγκοσμιως. Σε αυτή την καλλιγραφια ειδαμε:

1. να χανουν το πρωτο καρφωμα του γουινστον στον διαγωνισμο 

2. εν ωρα αγωνα να παιρνουν συνεντευξη ( καθολου κακο ) αλλα να μη δειχνουν την εξελιξη των φασεων αλλα τον συνεντευξιαζομενο ( πολύ κακο ) 

3. και τελος η επιτομη της βλακειας. Για το δελτιο ειδησεων διεκοψαν!!! τη μεταδοση και παρεπεμψαν για τη συνεχεια οσους εχουν sport plus!!! Απιστευτο! Λες και δεν μπορουσαν να βαλουν τη μεταδοση από τη βουλη μονιμως στην Ετ1, σαμπως θα χαναμε κατι το συγκλονιστικο. Ως διοργανωση, καλως γινεται η διασπορα του αθληματος στην περιφερεια αλλα φανηκε η σχετικη απειρια.

Περαν του μεγαλου καλλιτεχνου Γιωργου Λιανου που από ότι καταλαβα περισσοτερη ωρα διαθετει στο body building παρα στο τραγουδι, τα τριποντα ενός παικτη επρεπε να επαναληφθουν γιατι είναι βλακωδες να μη βρισκει μπαλα να σουταρει και μετα να πεταει τη μπαλα στο καλαθι για να προλαβει και η κουκουρουκου συννενοηση στα καρφωματα με αποτελεσμα ειτε οι προσπαθειες των παικτων να τελειωνουν μετα από μια ωρα ειτε να αδικειται ο Γουινστον και μετα να κανει την τελευταια προσπαθεια του κατοπιν των καρφωματων του Πριντεζη. 

Μου κανει αρνητικη εντυπωση το γεγονος ότι σπρωχνεται στον διαγωνισμο των καρφωματων ο Ελλην αθλητης. Δεν λεω, καλα τα του Πριντεζη αλλα του Γουινστον ηταν καλυτερα τι να κανουμε…. 

Αντε, και του χρονου καλυτερα...



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια