Δευτέρα 8 Μαΐου 2006

ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ

Δεν βλεπω κατι το φοβερο. Κοιταξα τα αποτελεσματα των εκλογων και τα τελευταια χρονια το πασοκ πιανει πατο σε αυτές τις περιοχες.

Καλο το μαρκετινγκ μπας και ανεβει καπως σε μια χαμενη εκλογικη περιφερεια. Θα ανησυχουσα αν εβαζαν τη μουσουλμανα στη θες/νικη ή στην Αθηνα. Προτιμω «οι διαφορετικοι» να αφομοιωνονται παρα να γινονται γκετο. Αρκει να υπαρχει σοβαρη πολιτικη και σε αυτό θα μπορουσαμε να παρουμε μαθηματα από τους Αμερικανους.

Το μονο σιγουρο είναι πως δεν νομιζω ότι κινδυνευουμε ως χωρα από μια κοπελα 27 ετων που ΒΛΑΚΩΔΩΣ μερικοι την αποκαλουν τουρκαλα «ξεχνωντας» πως η μειονοτητα εχει 3 εκφανσεις που είναι οι πομακοι, οι αθιγγανοι και οι μουσουλμανοι. Η υποψηφια είναι Πομακα.

Το ΠΑΣΟΚ οταν εκανε τη σχετικη υπερνομαρχια με αυτη τη λογικη την ενωσε. Για να μη βγει μουσουλμανος. Ουτε και τωρα θα βγει καθως το ΠΑΣΟΚ πιανει πατο σε αυτες τις περιοχες.

Αντε να ανεβουν λιγο τα ποσοστα του. Άλλο πραγμα να εισαι σε επαγρυπνηση και άλλο πραγμα να γινεσαι αλ καϊντα χωρις λογο. Δεν διαφωνω οτι μπορει να υπαρξει επιρροη της Τουρκιας καθως θυμαμαι επισης την ερωτηση 3 βουλευτων που ανηκαν σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ εκαστος, για την αναγνωριση τουρκικης και μακεδονικης μειονοτητας. Οπως επισης οταν εσκασε το σκηνικο με τον Οτσαλαν, ο μουσουλμανος βουλευτης ( δεν θυμαμαι ονομα ) επεκρινε την Τουρκια. Δεν ειναι ολοι ιδιοι.

Αλλο πραγμα να εχεις το νου σου και αλλο πραγμα να πυροβολεις οτι κινειται..



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια