Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2005

ΟΣΦΠ - ΑΕΚ, 97-84

Αν πρεπει να βρω εναν λογο γιατι χασαμε τον αγωνα, τοτε καταληγω στο οτι απλα ο Ολυμπιακος εχει καλυτερους παικτες απο μας.

Βεβαια για να συμβει αυτο επρεπε να πεσουμε πανω στην ατυχη συγκυρια οτι ο Χατζης, ο Ετνι και ο Σεμπουιτις να κανουν το καλυτερο τους παιχνιδι ολοι μαζι στο ελληνικο πρωταθλημα και το κοντερ εγραψε 100 παρα 3. 

Οταν ξερεις εκ των προτερων οτι ο αντιπαλος σου εχει καλυτερες μοναδες απο σενα, ο πλεον ενδεδειγμενος τροπος ειναι να το πας στο τσουκου τσουκου, αμυνα με ξαφνικες αμυνες, ωστε να ελπιζεις αν το σκορ κρατηθει γυρω στους 65 ποντους.

Επιπλεον δε, ο συγκεκριμενος Ολυμπιακος υστερουσε κατω απο το καλαθι. Δεν ειδα inside game αλλα μια ομαδα που σχεδον ανα 2’ σουταρε τριποντα ( συνολικα 18 ) και μια ομαδα που διατελουσε εν συγχυσει. Ανα 2’ επισης εκανε και απο ενα λαθος. 

Σορι, αλλα ετσι δεν πας πουθενα.... Αφου λοιπον φτασαμε στο σημειο να κοντραριστουμε στο 1 με 1, χασαμε για πλακα. Και πολυ χαλαρα ασχετα αν στο τελος η διαφορα κατεβηκε κατα λαθος. Οταν λεπον το κοντερ το κοντερ γραφει 97 δεν μπορουμε να πουμε για αμυνα. 

Παμε στην επιθεση: μπορει το κοντερ να εγραψε 84 αλλα αφαιρω τα 4/4 τριπ στο τελος γιατι μιλαμε για κουκουρουκου σουτ. Παμε στους 72. Στα νουμερα μας λοιπον. Τιποτα το συγκλονιστικο. 

Περιμενα πως και πως τον Τσαλμερς. Βλεποντας τον, μου περασαν αρκετοι απο το μυαλο. Ο Στεφανο Ατρουια, ο Τζεϊ Αρ Χολντεν, ο Τζο Κρισπιν, μεχρι και ο Ουιλι Σολομον.

Ειδικα αυτο το στιλ παικτη χρειαζεται 3 αγωνες για να δειξει τι ψαρια πιανει. Βγαλτε εξω το ματς στη Λουμπλιανα. Το χθεσινο ηταν εντελως στα μετρα του για το στιλ του. Θα παρει πολλα σουτ και ο θεος βοηθος. 

Εκτος αν περιμενει κανεις απο τον Ριματς και τον Καλαμποκη. Το οτι η ομαδα εδειξε να ρολαρει καλυτερα με τον Παντελιαδη δεν μου λεει τιποτα. Και δεν μου λεει γιατι δεν επαιξε καλυτερη αμυνα. Απλως μοιραστηκε πενιχρα το σκοραρισμα. Ο παικτης που θα παρει τα σουτ χρειαζεται γιατι δεν τον εχουμε. Α περιμενουμε να κανει καμια γιομα μπασιμο ο Καλαμποκης [ η προβλεψη μου οτι θα ξεφουσκωσει δικαιωθηκε γιατι τον εμαθαν πια ] ή οι 10 ποντοι που θα εβαζαν μαζι οι Χατζατζαρης – Πελεκανος δεν λενε τιποτα. 

Δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτους. Τελοσπαντων η ζωη συνεχιζεται. Αλλωστε δεν περιμενα να κερδιζαμε τον Ολυμπιακο εκτος εδρας και οταν εγινε η καθιερωμενη Δευτεριατικη πλακα στο γραφειο ειπα στον γαβρο συναδελφο:

Ελα ρε, κερδισες τον Παντελιαδη και τον Καλαμποκη, συγχαρητηρια. Ο συγκεκριμενος Ολυμπιακος νικιεται με την αμυνα. Μαθημα δωρεαν παρεδωσε προ ολιγων ημερων ο Γ.Σ. Λαρισας. 

Μαλλον δεν το ειδε κανενας στην ΑΕΚ...



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια