Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2005

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ....

Συζητησεις χωρις νοημα for ever and ever.

Τα πραγματα για μενα ειναι εντελως τελειως απλα, λυνονται σε 5' απλως δεν υπαρχει η βουληση να λυθουν.

Οι οπαδοι μεταξυ τους μπορει να μαλωνουν αναλογα με τις "καταβολες" του καθενος αλλα δεν εχουν αξια αυτες οι διαμαχες γιατι οι αποφασεις και τα deals γινονται απο αλλους που εχουν την εξουσια και ειτε δεν την ασκουν ειτε ενθαρρυνουν αυτη την κατασταση.

Για μενα δεν εχουν καμια αξια οι λυπες, τα καταδικαζω, τα πω πω τι κριμα, ποιος αραγε να φταιει και λοιπες κασετουλες που ακουω σε καθε αντιστοιχη περιπτωση

Για μενα εχουν αξια μονο οι προτασεις. και οι δικες μου ειναι οι εξης:

Α ΦΑΣΗ:

1. Απαγορευση μετακινησης οπαδων Το δημοκρατικο δικαιωμα παρακολουθησης αγωνα, προϋποθετει παιδεια. Αν δεν υπαρχει παιδεια, δεν υπαρχει και λογος για δημοκρατια. Γιατι οι "δημοκρατες" κρυβουν και υποθαλπτουν τους "λιγους κακους" και οταν καποιος παει να τους απομονωσει τον λενε ρουφιανο και του σηκωνουν πανο. Οι ιδιοι οι "δημοκρατες" ειναι αυτοι που μονιμως δεν ξερουν τιποτα, δεν φταινει αυτοι και δεν εχουν απομονωσει αυτα τα στοιχεια. Επομενως, γεια σας να στε καλα. 2

. Συλληψεις και ΠΟΙΝΕΣ. Αστυνομικε τον επιασες; Μπραβο. α) αποπληρωμη ζημιων ( και αν δεν μπορει κατασχεση προσωπικης περιουσιας ) β) κοινωνικη εργασια. Δεν χρειαζεται να παει φυλακη. Αφενος γιατι θα γινει χειροτερος αφετερου γιατι στη φυλακη δεν χωρανε αλλοι.

Να πηγαινει σε καθε αγωνα στο τμημα της περιοχης, να τρεχει σε νοσοκομεια να κουβαλαει, να βοηθαει ευπαθεις ομαδες, δοξα τω θεω υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορει να κανει κανεις... ή εστω και δεν γινεται ετσι, παντως ΜΑΚΡΙΑ απο το γηπεδο.

Β ΦΑΣΗ: [ Αν χρειαστει, που δεν νομιζω γιατι αν σταματησουν τα πηγαινε ελα και οταν αρχισουν αρκετοι να απουσιαζουν απο τις κερκιδες οι υπολοιποι θα συνετιστουν ] Εστω οτι δεν καταφερνουμε τιποτα:

1. Διαλυση συνδεσμων

2. Αποσυρση της αστυνομιας απο τα γηπεδα και σε περιπτωση επεισοδιων

3Α. Εξοντωση ομαδων με 30 αγωνιστικες στους Αγιους 40, στη Λιβυη, και στο Ισλαμαμπαντ και αστρονομικα προστιμα προς ενισχυση της Εθνικης Οικονομιας.

3Β. Οποιος τυχον συλλαμβανεται κατεθειαν φυλακη για 1 χρονο. Ουτε εφεσεις, ουτε αναβολες, ουτε αφηστε το παιδι, ουτε τιποτα.

Μεσα και καλη αναρρωση. Δεν μπορω να δεχθω οτι οι φλωροι οι Αγγλοι αυτα τα ζητηματα τα ελυσαν εδω και 20 χρονια και εμεις κλαιμε τη μοιρα μας.

Δεν μπορω να δεχθω τα συνεχη ευχολογια και τις τηλεοπτικες καταδικες

Δεν μπορω να δεχθω οτι ολα αυτα συμβαινουν σε ενα ποδοσφαιρικο αγωνα...

Οσο για το οτι η ομαδα νικησε σε μια εδρα που ο ΠΑΟ εφυγε ισοπαλος και οτι ειναι σε αγωνιστικη ανοδο και πιεζει γερα τον ΟΣΦΠ, ελα μωρε ποιος ασχολειται τωρα....



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια