Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2005

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3

Το δικο μου σχολιο ειναι πως ειναι θεμα δικαιοσυνης.

Εξηγουμαι: Στη Λαρισα το κοντερ επρεπε να ειχε γραψει 3 τεμαχια και κατα λαθος ...νικησαμε! 

Αντιστοιχα και χθες δεν ειμασταν για 3 αλλα τα φαγαμε. Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο, τι να κανουμε.... 

Αλλες φορες, εχεις 5 δοκαρια και χανεις και αλλες φορες βαζεις γκολ με καλυτερο σου παικτη τον Ατματζιδη.... 

Μακραν το πιο υποτιμητικο για τη νοημοσυνη και για οσους δινουν χρηματα για να την αγορασουν ηταν το πρωτοσελιδο της φλ-ωρας για ταβλι. Αμα εισαι μαγκας κυριε Σοαρεζ, βαλτο να τελειωνουμε. Αμα εισαι μαγκας κυριε Κατσουρανη μην κανεις πασα στον Νικοπολιδη. 

Δεν εφταιγε κανενας Τσικινης και ισα ισα, μας χαρισε και ενα γκολ. Το πεναλτι που ζητησαμε επισης κατα τη γνωμη μου δεν ηταν. 

Ο Κωστουλας βαζει μπροστα το σωμα του και καλυπτει τη μπαλα. Ουτε εσπρωξε, ουτε κλωτσησε. Αν ηταν ετσι τοτε καθε παικτης που προστατευει τη μπαλα στο αουτ βαζοντας το σωμα του αναμεσα στη μπαλα και στον επιθετικο, επρεπε δινεται φαουλ. Και οσο για τη δευτερη κοκκινη στον Γεωργατο, ουτε στη φυλακη δεν δινεται και για μενα ειναι μικρης σημασιας. Οσο για του Οκκα δεν το συζητω καν. "Πεντακαθαροτατο"!!! Μετρημενα κουκια και απλα πραγματα. 

Η καλυτερη ΑΕΚ για φετος μεχρι στιγμης, αισθητη η βελτιωση αλλα ο γαβρος ηταν πιο ευστοχος, μας σιδερωσε, και εις αλλα με υγεια. Το τι πρεπει να γινει και γιατι δεν παμε καλα κλπ κλπ κλπ, ειναι εξισου απλα τα πραγματα για μενα: 

Ο γαβρος εχει 25 ευρω μπατζετ και εμεις 7. Και η ιστορια τελειωνει εδω. Βεβαια μπορει η ομας να παιξει καλο ποδοσφαιρο και η διαφορα να εχει παει ηδη στο +15. Και τι εγινε, πρωτη φορα ειναι; Απο την αρχη της χρονιας δεν ειχα βλεψεις για το πρωταθλημα και για αυτο δεν γκρινιαζω. Νοιωθω ( και μιλαω μονο για το ατομο μου ) πως δεν ειναι κακο να παραδεχθω πως ο αλλος ειναι καλυτερος ή για να το πω διαφορετικα, δεν ειμαι στο ιδιο επιπεδο για τον κοντραρω σε σειρα αγωνων. Και πως να μην ειναι οταν ο ενας εχει για αλλαγη τον πρωταθλητη Ευρωπης Μιχαλη Καψη και εγω εχω τον Λου Τσανκο. 

Ακομα και ο Παλτοκκας, εχει παραστασεις απο τσαμπιονς λιγκ και οχι σαν τον σοαρεζ που το καλυτερο του ηταν το ουεφα. Ο ενας χανει εκτος εδρας απο τη Ρεαλ στο 88 και ο αλλος δεν μπορει να περασει τη Ζενιτ... 

Τελος, δεν πιστευω οτι μπορει να γινει κατι δραματικο και να γινουμε Τσελσι και να σαρωσουμε. 

Θελει πολυ δρομο για να γινουμε εντος και εκτος συνορων σοβαρη ομαδα. Ξερω οτι δεν ειμαστε σε αυτη την κατασταση αλλα ξερω επισης οτι ειμαστε σε καλο δρομο. 

Οι μεγαλες ομαδες δεν χτιζονται ουτε με 3 προπονητες τον χρονο ουτε απο τη μια μερα στην αλλη. 

Απλως παρασυρθηκαμε απο την περσινη ανελπιστη επιτυχημενη πορεια στο πεθαμενο πρωταθλημα μας. υγ. Τουλαχιστον αγαπητε κ.προεδρε της ΑΕΚ αναγνωριζοντας το πτωχον και τιμιον της ομαδας μας, μη βαζεις τιμες που να αντιστοιχουν σε ομαδες οπως η Μπαρτσα και η Μαν. Γιουν.

Ελπιζω να κατανοεις πως δεν ειμαστε και μεσα στον δικο σου πλουτο ισως να μη γνωριζεις πως δεν αντεχουμε το ματιζ να το πλερωνουμε για καγιεν. 

Ειδικα αυτους τους χαλεπους καιρους που διανυουμε... 

Ευχαριστω.



0 Λογομαχιες:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε ότι θέλεις με ευπρέπεια